Cadde Selin Şekerci: Hiçbir konuda eyvallahım yok!

Selin Şekerci: Hiçbir konuda eyvallahım yok!

03.05.2023 - 08:15 | Son Güncellenme:

Kanal D'de çarşamba akşamları yayınlanan 'Kraliçe' dizisinde 'Zeynep' rolüne hayat veren Selin Şekerci, önceki gün bir arkadaşıyla Arnavutköy’de görüntülendi. Geçtiğimiz günlerde basın yansıyan "Zeynep de benim gibi dimdik" şeklindeki açıklamasıyla ilgili konuşan Şekerci, tiyatro sahnesinde yaşadığı heyecanı da paylaştı.

Selin Şekerci: Hiçbir konuda eyvallahım yok

Arkadaşıyla birlikte Arnavutköy'de köfte piyaz yiyen Selin Şekerci, mekan çıkışında kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. Güzel oyuncu, ''Ağzımda köfte ile karşınızdayım'' diyerek basın mensuplarına takıldı. 

Haberin Devamı

''HEP ÖYLE ROLLERİ OYNUYORUM''

Başrollerini Burcu Özberk, Gökhan Alkan, Özgün Karaman ile paylaştığı Kraliçe dizisindeki karakteriyle ilgili "Zeynep de benim gibi dimdik" açıklaması hatırlatılan Şekerci, ''Ben zaten hep öyle rolleri oynuyorum. Öbürlerinde sıkılıyorum, oynayamıyorum. Çocukluktan beri biliyorsunuz, dik değil miyim ben? Hiçbir konuya eyvallahım yok'' şeklinde konuştu.

Selin Şekerci: Hiçbir konuda eyvallahım yok


''SAHNEDE OLMAK ÇOK GÜZEL''

Güzel oyuncu, rol aldığı tiyatro oyunuyla alakalı da şunları söyledi:

Her zaman kapalı gişe, hep dolu. Sahnede olmak çok güzel. Keşke daha önce yapsaymışım, bu kadar beklemeseymişim.

Selin Şekerci: Hiçbir konuda eyvallahım yok

''SEYİRCİNİN GÖZÜNÜN İÇİNE BAKARAK OYNUYORSUNUZ''

Dizi ile tiyatro sahnesini kıyaslayan Şekerci, ''Çok güzel bir şey. Burnunun ucunda seyircinin gözünün içine bakarak oynuyorsunuz. Beni olumlu anlamda çok etkiliyor. Alkışlıyorlar falan. O an ne hissettiriyorsanız tepkisini alıyorsunuz. Muhteşem bir şey. Hep yapacağım bundan sonra inşallah'' dedi.

Selin Şekerci: Hiçbir konuda eyvallahım yok


''TİYATRONUN KIYMETİ ANLAŞILDI''

Haberin Devamı

Son dönemde tiyatroya olan ilgilinin artmasıyla ilgili olarak ise Şekerci, ''Tiyatronun da kıymeti anlaşıldı herhalde. Çok iyi oyunlar yapılmaya başladı ve seyirci de farkına vardı. Eskiden de yapılıyordu ama bu kadar bilinmiyordu galiba'' ifadelerini kullandı. 

Selin Şekerci: Hiçbir konuda eyvallahım yok


''DİJİTAL PLATFORM İÇİN ÇEKİLEN FİLMLERİ TERCİH ETMİYORUM''

Dijital platform için çekilen filmlerin ardından beyazperdenin sekteye uğradığı hatırlatılan ünlü isim, ''Ben de tercih etmiyorum açıkçası. Pandemiyle beraber oldu sanırım. Yapımcılarla beraber bizde o tarafa yöneldik. Çalışma şartları daha insani'' açıklamasını yaptı. 

Selin Şekerci: Hiçbir konuda eyvallahım yok


''HER ŞEY YOLUNDA''

1 Mayıs’la alakalı ''Tüm işçilerimizin, emekçilerimizin 1 Mayıs'ını kutluyorum'' diyen Selin Şekerci, ilişkisiyle ilgili sorular karşısında ise "Her şey yolunda, mutluyum” yanıtını vermekle yetindi. 

Selin Şekerci: Hiçbir konuda eyvallahım yok