Cadde Salih Bademci'den metrobüs esprisi!

Salih Bademci'den metrobüs esprisi!

04.12.2023 - 13:23 | Son Güncellenme:

Salih Bademci, 49. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'ne eşi İmer Özgün'le katıldı. Toplu taşımada çekilen fotoğrafı ile sosyal medyanın gündemine oturan oyuncu, 'metrobüs' esprisi ile adından söz ettirdi.

Salih Bademciden metrobüs esprisi

Kanal D'nin; yapımını Pastel Film, yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül'ün üstlendiği dizisi Dilek Taşı'nda rol alan Salih Bademci, geçtiğimiz hafta şehir içi ulaşımı için toplu taşımayı tercih etmişti.

Haberin Devamı

Ünlü oyuncu, arkadaşı Nurhan Özenen ile birlikte metrobüste binmişti. Özenen, sosyal medyada gündem olan poza, "Bir uçtan diğer uca İstanbul" notunu düşmüştü. Salih Bademci ise aynı kareyi "Metrobüsün en keyifli hali" mesajıyla yayınlamıştı.

Salih Bademciden metrobüs esprisi

"BENİM İÇİN EN ÖNEMLİ ŞEY ZAMAN"

Salih Bademci, 49. Pantene Altın Kelebek'te 'En İyi Erkek Oyuncu' seçildi. İlk defa Altın Kelebek'e katıldığını belirten ünlü isim, basın mensuplarının "Buraya da metrobüsle mi geldiniz?" sorusuna, “Hayır ama isterdim. Benim için en kıymetli şey zaman, gerisi teferruat. O yüzden zamanımı iyi kullandığım her yer benim için daha iyi" cevabını verdi.

Salih Bademciden metrobüs esprisi

"ÖVENE DE, DÖNENE DE TEŞEKKÜR EDERİM"

Salih Bademci, sosyal medya kendisi hakkında yapılan yorumlarla ilgili olarak, "Herkese çok teşekkür ediyorum övene de, dövene de. Çok sağ olsunlar, onlar sayesinde kritize edip üzerine bir şeyler koyuyoruz. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum bütün meslektaşlarım gibi" ifadelerini kullandı.

Salih Bademciden metrobüs esprisi

Yazarlar