R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Başak burcunda ilerleyen Ay, pratik işlere, becerilerimizi kullanabileceğimiz konulara vurgu getiriyor. Farklı düşünceleri uygulamaya koyabiliriz. Fikirlerimizi yayma ve anlatma konusunda yapabileceğimiz çok şey var. İlişkilerimiz, aşk hayatı açısından kritik kararların ortaya çıktığı bir gün olabilir. Sevdiklerimizle ilgili konularda bir seçim noktasına gelmiş olabiliriz. Ancak saat 10.30 civarında sakin davranalım. Kopmalar gündeme gelebilir.

KOÇ

Bugün çalışma hayatınızda sorumluluklarınız büyük ölçüde artabilir. İşlerinizi iyi hale getirmek için çaba sarf etmeniz gereken bir gündesiniz. Gelecek yönünde yaptığınız planlarda değişiklik yapabilirsiniz. Parasal konularda dikkatli olmanızda fayda var. Ailevi konularda farklı fikirler gündeme gelebilir. Ani alınan kararlardan kaçınmalısınız.

Haberin Devamı

BOĞA

Gün içinde zihinsel konularda oldukça yorulabilirsiniz. Kendi içinizdeki enerjiyi dışa vurmak isteyebilirsiniz. Bugün keyif aldığınız konulara zaman ayırmak size iyi gelecektir. Aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir. Çocuklarınızla zaman geçirebilirsiniz. Bugün duygusal yönden kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Aldanmalara açıksınız.

İKİZLER

Bugün zamanınızı genel olarak ev hayatınızla ilgili işlerinizde harcayabilirsiniz. Toparlanması gereken işleri bitirmek için uygun bir gündesiniz. İş hayatınızdaki çalışmalarınız için mücadele gerektiren süreçler olabilir. Maddi konularınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Gereksiz harcamalardan kaçının. Akşam saatlerinde sizin için daha yorucu olabilir.

YENGEÇ

Zihinsel konularda daha fazla aktif olabileceğiniz bir gündesiniz. Gün içinde sözleşmeler gündeme gelebilir. Yazışma ve konuşmalar gündeminizi etkileyebilir. Siz de karşınızdakileri etkilemek isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda daha mücadeleci olabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde daha yapıcı olmaya çalışmalısınız.

ASLAN

Bugün parasal kaynaklarınızla ilgili konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Yetenekli olduğunuz konularda şanslı olabilirsiniz. Ön görmekte zorlandığınız konular olabilir. Gelecek yönünde planlar gündeme gelebilir. Tutkulu olduğunuz konularda stresler yaşanabilir. İfadelerinizi kontrol etmenizde fayda var. Bazı içsel süreçler yaşayabilirsiniz.

Haberin Devamı

BAŞAK

Kişisel konularla ilgilenebilirsiniz. Hassas olduğunuz olaylarda daha kırılgan olabilirsiniz. İkili ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Geleceğinizle ilgili beklentilerinizde hızlı harekete geçmek isteyebilirsiniz. Verdiğiniz mücadeleler sizi yorabilir. Gün içinde duygusal olarak kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat etmenizde fayda var.

TERAZİ

Elinizde olmayan nedenlerden dolayı kendini sıkışmış ve kapana kısılmış gibi hissedebilirsiniz. Uğraştığınız işlerde ilerleme kaydetmekte zorlanabilirsiniz. Sorumluluklarınızdaki artış sizi yorabilir. Bazı konularda fedakârlık yapmanız gerekebilir. İkili ilişkilerinizde daha sakin olmanızda fayda var. Akşam saatlerinde kendi iç dünyanızla ilgilenebilirsiniz.

AKREP

Gün boyunca geleceğiniz ilgili çok sayıda plan yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda kararlar almak isteyebilirsiniz. Başkalarından alacağınız yardımlar karar vermenizi kolaylaştırabilir. Gün içinde arkadaşlarınızla program yapmak size iyi gelebilir. Yabancılarla ilgili olaylar daha rahat akabilir. Akşam saatlerinde duygularınız yoğunlaşabilir.

Haberin Devamı

YAY

Bugün çoğunlukla iş hayatınızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Sorumluluklarınızda artış olabilir. Kadınlardan destek alabilirsiniz. Sanatsal konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. İlişkileriniz ön plana çıkabilir. Gün içinde güçlü kişilerden destek alabilirsiniz. Başarılı olmak için mücadele edebilirsiniz. Ancak, kişisel çatışmalara girmemenizde fayda var.

OĞLAK

Geleceğinizle ilgili konularda kararlar alabileceğiniz bir gündesiniz. Arkadaşlarınızla birlikte zaman geçirmek keyifli olabilir. Gün içinde sizi güçlendirecek ilişkiler kurabilirsiniz. Bazı konularda dalgın olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda başarılı olmak için mücadele verebilirsiniz. Yanlış anlaşılmalar gündeme gelebilir.

KOVA

Gün boyunca endişe duyduğunuz konularda tedbirli olmanızda ve dikkatli davranmanızda fayda var. Ortaklı konularda başarılı olmak için çaba sarf edebilirsiniz. Çalışma hayatınızda vereceğiniz mücadeleler sizi yorabilir. Finansal konularda yenilenme içinde olabilirsiniz. Gün içinde en iyisini yapmak için çok çalışabilirsiniz. Yeni kararlar gündeme gelebilir.

BALIK

Eşinizle ilgili konularda sorumluluklarınızın artabileceği bir gündesiniz. Gün içindeki yanlış anlamalar sizi zor durumlara sokabilir. Çocuklarınızla ilgili mücadele vermek durumunda kalabilirsiniz. İlişkileriniz keyifli bir şekilde süre gelebilir. Çalışma hayatınızda daha fazla güç kullanmanız gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konularda artış olabilir.