R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Saka burcuna ilerleyen Venüs, ilişkilerimizde bağımsız ve akılcı bir tavır ortaya koyabileceğimizi gösteriyor. Farklı bir yol izleyebiliriz. İletişimde ve konuşmalarda hız dikkat çekiyor. Ancak sözlerimizde daha dengeli ve sakin olalım. Dikkatsizlik ve acelecilik kazalara yol açabilir.

Duygularımızı ve beğenilerimizi farklı ifade edebiliriz. Tek başına hareket etmek de mümkün. Arkadaşlıklar hayatımıza yeni bir hareket getirebilir. 

KOÇ

Bugün sorumlu olduğunuz işlerde başkalarının katılımına ve desteğine ihtiyaç duyabilirsiniz. Çalıştığınız konularla ilgili yazışmalarınıza önem vermelisiniz. Sözleşmeler gündeme gelebilir. Yakın çevrenizdeki olaylarla ilgilenmeniz gerekebilir. İşlerinizde büyüme kaydedebilirsiniz. İşlerinizdeki tamamlanmalar nedeniyle rahatlamış hissedebilirsiniz.

Haberin Devamı

BOĞA

Bugün çalışma hayatınızda bazı konularda önemli karar almanız gerekebilir. Parasal konularda başkalarından fikir alabilirsiniz. Gün içinde fazla harcama yapmamanızda fayda var. Kişisel yeteneklerinizle ilgili konularda yeniden harekete geçebilirsiniz. İlişkilerinizde dengeyi sağlamaya çalışın. Hayatınızla ilgili bazı konularda farkındalık yaşayabilirsiniz.

İKİZLER

Bugün kendinize daha fazla vakit ayırabilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda ısrarcı olma eğilimindesiniz. Gün içinde yaşanan olaylara karşı sakin kalmanızda fayda var. Kişisel konularda değişiklikler gündeme gelebilir. İlişkilerle ilgili kısmetli bir gündesiniz. Eğitim almak istediğiniz konularda araştırma yapabilirsiniz.

YENGEÇ

Bugün gelişen olayları anlama ve karar verme konusunda zorluk yaşamanız mümkün. Gün içinde kendinizi çok huzursuz hissedeceğiniz durumlarla karşılaşabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda fikirlerinizi ifade etmekten çekinebilirsiniz. İkili ilişkilerde yanlış anlaşılmalar meydana gelebilir. Bazı olayları kabullenmeniz işleri kolaylaştırabilir. Sakin olmanızda ve akışta kalmanızda fayda var.

ASLAN

Fikirlerinizi başkalarıyla paylaşmak isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Arkadaşlarınızla program yapmak için elinize bolca fırsat geçebilir. Gün içinde arzu ettiklerinizi başarabilmek için kararlar alabilirsiniz. Bu konuda etrafınızdaki insanların desteğini alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerden gelen paralar olabilir. Yaşanan olaylar farkındalığınızı arttırabilir.

Haberin Devamı

BAŞAK

Bugün iş hayatınızda sorumluluklarınızda bir artış yaşanabilir. Mücadelesini verdiğiniz konular çözüme kavuşabilir. İş arkadaşlarınızla ilişkilerinizde gerilim yükselebilir. Hedeflerinize ulaşmak için kendi meslek grubunuzdan insanlardan destek alabilirsiniz. İkili ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Bazı konuları tamamlamak isteyebilirsiniz.

TERAZİ

Yeni ufuklara açılmak için harekete geçmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Gün boyunca olayları daha rahat algılayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla keyifli programlar organize etmeniz söz konusu olabilir. Eğitim işlerinizde sorumluluklarınız artabilir. Yolculuklar gündeme gelebilir. Yabancılarla ilgili ortak konularda farkındalığınız artabilir. Tartışmalardan uzak durun.

AKREP

Bugün işlerinizde sonlanmalar olabilir. Endişeli ve gergin olduğunuz konularda daha fazla korumacı davranabilirsiniz. Finansal işlerinizi toparlamak isteyebilirsiniz. Çalıştığınız insanlara karşı sorumluluğunuz artabilir. Bazı belirsizlikler sizi zorlayabilir. İlişkilerinizle ilgili konularda daha fazla yorulabilirsiniz. Ticari işlerde karşıt fikirler ortaya çıkabilir.

Haberin Devamı

YAY

Gün boyunca eşinizle ilgili konularda yeni gündemler oluşabilir. Bugün ortaklı konularla daha çok ilgilenebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde dengede kalmaya çalışmanızda fayda var. Duygusal konularda kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Sevdiklerinize zaman ayırabilirsiniz. İlişkilerinizde ve işlerinizde olgunlaşacağınız olaylar yaşayabilirsiniz. Karar vermeniz gereken konularla uğraşabilirsiniz.

OĞLAK

Bugün sorumluluklarınızda artış nedeniyle bazı yeni kararlar almanız gerekebilir. Sizi yoran konular gündeme gelebilir. Gün içinde iyi organize olmanız gereken işlerle uğraşabilirsiniz. Hizmet aldığınız kişilerle iletişim içinde olabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla birlikte eğitimler alabilirsiniz. İşlerinizin teknik kısımlarını toparlamanız, detaylarla uğraşmanız gerekebilir.

KOVA

Bugün her şeyi bir kenara bırakıp kendinize daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız konulara yoğunlaşmak sizi mutlu edebilir. Gün içinde sevdiğiniz insanlara program yapabilirsiniz. Çocuklarınızın yaptığı aktiviteler ilgili işler çıkabilir. Sorumlu olduğunuz konularda kararlar almanız beklenebilir. Bugün bazı konuları abartmaya meyillisiniz.

BALIK

Bugün ev hayatınızda oldukça hareketli bir gündeminiz olabilir. Bazı değişiklikler yapmak için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda seminerler ya da eğitimler düzenleyebilirsiniz. Emlak ve toprakla ilgili konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Gün içinde sorumlu olduğunuz konularda farkındalığın getirdiği değişiklikler olabilir.