R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Haftanın ilk gününde Ay, gösterişli Aslan burcunda ilerliyor. Kendimize güvenebileceğimiz, yaratıcılığımızı ortaya koyabileceğimiz bir gündeyiz. Kurallara, sınırlara dikkat edelim. İlişkilerimizde yaratıcı ve hayalci olabiliriz. Venüs-Neptün arasındaki açı değer verdiğimiz konularda etkilere açık olduğumuzu göstermekte. Sanatçılar, ilhama açık kişiler ve yaratıcılar için canlandırıcı enerjiler var. Ancak aşka ve parasal konulara kendimizi kaptırmayalım.

KOÇ: Bugün yaratıcılığınızı kullanacağınız işlerde daha başarılı olabilirsiniz. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapmak isteyebilir, ayrıca çocuklarınızın gelecekleri ile ilgili kararlar alabilirsiniz. İşlerinizde en iyisini yapmaya çalışacağınız bir gündesiniz. Bazı konularda mücadele etmeniz gerekebilir. Gün içinde duygusal değişimler yaşayabilirsiniz.

Haberin Devamı

BOĞA: Haftanın ilk gününde ailenizle ilgili konular ön plana çıkabilir. Geçmişte kalan konularla gün içinde yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz. Sizden büyük kişilerden yardım almanız söz konusu olabilir. Toprak veya emlak konularında yeni planlar yapmak durumunda kalabilirsiniz. Gün içinde eşinizle ilgili konularda daha meraklı olabilirsiniz. Maddi konularda destek alabilirsiniz.

İKİZLER: Gün boyunca zihinsel konularda sizi zorlayan durumlar içinde olabilirsiniz. Gün içinde sorumlu olduğunuz konularda gelecek yönünde kararlar almanız söz konusu olabilir. İşlerinizi yürütebilmek için mücadele içinde olabilirsiniz. Duygusal yönden sakin davranmanızda fayda var. Eğitimle ilgili konularda ani değişiklikler gündeme gelebilir.

YENGEÇ: Haftanın ilk gününde sizi uğraştıran, hayatınızda stres yaratacak konular gündeme gelebilir. Gelecek yönünde beklentilerinizde bazı değişiklikler olabilir. Başarılı olmak istediğiniz konularda karamsar olabilirsiniz. Karşınızdaki kişilere kendinizi ifade etmek için çaba gösterebilirsiniz. Ailevi konularda ısrarcı davranabilirsiniz. Gizli kalmış konular gün yüzüne çıkabilir.

ASLAN: Gün boyunca hassas olduğunuz konularda daha fazla mücadele içinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleri toparlamak için plan yapmanız gerekebilir. Ani değişiklikler gündeme gelebilir. İletişimde olduğunu kişilerden yardım alabilirsiniz. İlişkileriniz gündeme gelebilir. Kişisel olarak önem verdiğiniz işlerinize daha çok yoğunlaşabilirsiniz.

Haberin Devamı

BAŞAK: Bugün kendinizi içinde bulduğunuz belirsizlikler nedeniyle ani değişikliklerle karşılaşabilirsiniz. Mücadele etmeniz gereken konular için beklemek durumunda kalabilirsiniz. Bürokratik engellerle karşılaşabilirsiniz. Duygusal değişiklikler sizi yorabilir. Dikkatsizliklere karşı önlem almalısınız. Kendi içinize kapanacağınız bir gün olabilir.

TERAZİ: Bugün değişiklik yapmak zorunda kaldığınız işlerinizle ilgili destek alabilirsiniz. Gelecek beklentileriniz için mücadele edeceğiniz bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda değişiklikler olabilir. Sosyal konularda farkındalığınız artabilir. Arkadaşlarınızla organizasyonlar yapabilirsiniz. Parasal konularda daha tutku ile başlayacağınız işler gündeme gelebilir.

AKREP: Haftanın ilk gününde sorumlu olduğunuz işlerinizde başarılı olmak için büyük çaba sarf edeceksiniz. Göz önünde olmak için de mücadele etmeniz gerekebilir. En iyisini yapmak için enerjinizi ortaya koyacağınız bir gündesiniz. Bunları yaparken çatışmalardan uzak durmalısınız. Üstlerinizden destek görmek için daha sabırlı olmanız gerekebilir. Değişiklikler yaşanabilir.

Haberin Devamı

YAY: Bugün yeni başlayacağınız işlerinizle ilgili birtakım mücadeleler vermeniz gerekebilir. Hayatınızda öngöremediğiniz konularda değişiklikler yaşanabilir. İletişimde olduğunuz kişilerle yanlış anlaşılmalar olabilir. Düşüncelerinizi ifade ederken tepkisel davranmamaya çalışın. Yabancılarla ilgili konularda daha hırslı olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda kararlar alabilirsiniz.

OĞLAK: Bugün iletişimde olduğunuz kişiler sizi biraz sıkıntıya sokabilirler. Endişe duyduğunuz konularda daha fazla çaba göstermeniz gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konularda en iyisini yapmak çalışacağınız bir gündesiniz. Gelecek yönünde beklentilerinizde değişimler meydana gelebilir. Olaylara karşı tepkilerinizi kontrol etmelisiniz.

KOVA: Eşinizle ilgili konularda sorumluluk alabileceğiniz bir gündesiniz. Karşınızdaki kişilere uyum sağlamakta zorlanabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulara daha tutkulu yaklaşabilirsiniz. Sizi uğraştıran durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Sakinliğinizi korumalısınız. Üzerinde çalıştığınız konuları dönüştürebilirsiniz. Çalışma hayatınızda iletişiminiz güçlenebilir.

BALIK: Bugün çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınız sizi oldukça zorlayabilir. Bazı konularda daha tepkisel davranabilirsiniz. Eğitimle ilgili işlerinizde güçlü kişilerden yardım alabilirsiniz. İşlerinizi geliştirmek için alternatif planlar yapabilirsiniz. Mücadeleci tavrınızı ortaya koyabileceğiniz, kendinizi göstermek istediğiniz bir gündesiniz.