R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Boğa burcunda ilerleyen Ay, keyif arayışına vurgu yapıyor. İstikrar ve tatmin olma, sahip olma arzusu ön planda. Parasal konular üzerinde daha fazla duracağız. Birikimleri değerlendirmede kararlıyız. Düşüncelerimizi ortaya koyabilir ve varolan koşulları daha iyi hale getirebiliriz. İş birliği yapabiliriz. Bize rehberlik edecek kişilerle karşılaşabiliriz. Ancak öğle saatlerinde sabırlı olmalıyız. Kısıtlamalar olabilir. Aşkta hoşnutsuzluklar gündeme gelebilir.

KOÇ: Haftanın ilk gününde gelecek yönünde beklentilerinizde değişiklikler olabilir. Başarılı olmak istediğiniz konularda en iyisini yapmak için çalışabilirsiniz. Gün içinde güçlü iletişiminiz sayesinde işlerinizi halledebilirsiniz. Gizli kalmış konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Kardeşlerinizden yardım alabilirsiniz. Kuşku duyduğunuz konulara balıklama atlamayın.

Haberin Devamı

BOĞA: Bugün hassas olduğunuz konularda daha fazla mücadele etmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleri toparlamak için plan yapabilirsiniz. Ani değişiklikler gündeme gelebilir. İletişimde olduğunu kişilerden yardım alabilirsiniz. Kişisel olarak önem verdiğiniz işlerinize odaklanabilirsiniz. Sanatsal konularla ilgilenebilirsiniz.

İKİZLER: Bugün belirsizlikler ve perde arkasında dönen olaylar nedeniyle ani değişikliklerle karşılaşabilirsiniz. Mücadele etmeniz gereken konular için beklemek durumunda kalabilirsiniz. Ticari konularda destek alabilirsiniz. Gençlerle ilgili konulara zaman harcayabilirsiniz. Hayatınızdaki bazı konuları düzeltmek için çaba sarf edebilirsiniz.

YENGEÇ: Bugün işlerinizle ilgili yeni adımlar atabilir ve bu konuyla ilgili destek alabilirsiniz. Gelecek beklentileriniz için mücadele edeceğiniz bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda değişiklikler olabilir. Sosyal konularda farkındalığınız artabilir. Arkadaşlarınızla organizasyonlar yapabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir.

ASLAN: Haftanın ilk gününde sorumlu olduğunuz işlerinizde başarılı olmak için çaba sarf edeceksiniz. Göz önünde olmak için mücadele edebilirsiniz. En iyisini yapmak için enerjinizi ortaya koyacağınız bir gündesiniz. Ticari konularda ilerleme kaydedebilirsiniz. Sözleşmelere önem vermelisiniz. Üstlerinizden destek görmek için daha sabırlı olmanız gerekebilir.

Haberin Devamı

BAŞAK: Ani başlayan işler sizi etkisi altına alabilir. İlişkilerinizde en iyisini yapmak için çaba gösterebilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilerle ilişkilerinizi güçlendirmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizden gelen kısmetler olabilir. Yabancılarla ilgili konularda her zamankinden daha hırslı olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda kararlar almanız mümkün.

TERAZİ: Bugün iletişimde olduğunuz kişilerden destek alabilirsiniz. Endişe duyduğunuz konularda biraz daha fazla çaba göstermeniz gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konularda en iyisini yapmak çalışacağınız bir gündesiniz. Gelecek yönünde beklentilerinizde değişimler meydana gelebilir. Çalışma hayatınızda sorumluluklarınız artabilir.

AKREP: Eşinizle ilgili konularda sorumluluk almanızı gerektirecek koşullar ortaya çıkabilir. Ortaklı konular sizi zorlayabilir. Sorumlu olduğunuz konulara daha istekli yaklaşabilirsiniz. Ticari işler gündeme gelebilir. Eşinizden bu konuda destek alabilirsiniz. Üzerinde çalıştığınız konuları dönüştürebilirsiniz. Gün içinde dalgın ve stresli bir ruh hali içinde olmanız mümkün.

Haberin Devamı

YAY: Haftanın ilk gününde çalışma hayatınızda bazı konularda değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Özellikle eğitimle ilgili işlerinizde yardım alabilirsiniz. İşlerinizi geliştirmek için alternatif planlar yapabilirsiniz. Bugün işleriniz için mücadeleci tavrınızı ortaya koyabilirsiniz. Gençlerle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Gelecek yönünde adımlar atabilirsiniz.

OĞLAK: Bugün yaratıcılığınızı kullanacağınız işlerde daha başarılı olmanız mümkün. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz. Çocuklarınızın gelecekleri ile ilgili kararlar alabilirsiniz. İşlerinizde en iyisini yapmaya çalışacağınız bir gündesiniz. Gün içinde duygusal değişimler ve buna bağlı olarak ilişkilerinizde kafa karıştırıcı olaylar yaşayabilirsiniz.

KOVA: Ailenizle ilgili konularda aniden ortaya çıkan stresli durumlar olabilir. Geçmişte kalan konular gün içinde karşınıza çıkabilir. Kardeşlerinizden yardım alabilirsiniz. Toprak veya emlak konularında yeni planlar yapabilirsiniz. Parasal konularda destek görebilirsiniz. İş hayatınızda başarılı olmak için verdiğiniz mücadelelerin meyvesini toplayabilirsiniz.

BALIK: Kardeşlerinizle zaman geçirebileceğiniz bir gündesiniz. Gün içinde sorumlu olduğunuz konularda gelecek yönünde kararlar alabilirsiniz. İşlerinizi yürütebilmek için mücadele içinde olabilirsiniz. İlişkilerinizde sizi zorlayacak koşullar oluşabilir. Yabancılarla ilgili işlerinizde yardım alabilirsiniz. Bazı konularda alternatif planlar yapmanız gerekebilir.