R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Ay saat 11.34’e kadar Boğa’da kalacak ve saat 08.51’den itibaren 11.34’e kadar boşlukta kalacak. Günün ilk saatlerinde daha çok hazırlık yapmak, önemli girişimlerden kaçınmak daha yararlı olacak. Stres yaratan koşullar olabilir. 11.34’ten sonra İkizler’e ilerleyen daha hızlı koşullar getiriyor. Eldeki işleri daha iyi hale getirmek ve hızlı bir iletişim içinde olmak mümkün. Tartışmalar yaşanabilir. Akşam yeni fikirler üstünde daha çok durabiliriz.

KOÇ: Sabah saatlerinde maddi kaynaklarınızla ilgili konularda dalgalanmalar olabilir. İkili ilişkilerinizde duygusal boşalma olabilir. Yaşanan olayların farkına varabilirsiniz. İşlerinizde mücadele edebilirsiniz. Gün içinde sürtüşmelerden uzak durmalısınız. Sorumlu olduğunuz işleri bitirebilirsiniz. Öğleden sonra ise yakın çevre ile ilişkileriniz ön plana çıkabilir.

Haberin Devamı

BOĞA: Öğle saatlerine kadar duygusal dalgalanma içinde olabilirsiniz. Kişisel konular ön plana çıkabilir. Hassas olduğunuz olaylarda tartışmacı bir üslupta olabilirsiniz. Bedeninize ait konular daha fazla gündeme gelebilir. Beslenmenize dikkat etmelisiniz. Günün ilerleyen saatlerinde finansal konularla ilgili durumlar daha çok gündeminizi oluşturmaya başlayabilir.

İKİZLER: Özellikle sabah saatlerinde elinizde olmayan nedenlerden dolayı sıkışıklıklar yaşayabilirsiniz. Bazı konular sizi kabullenmeye itebilir. İstediğiniz atılımı yapmakta zorlanabilirsiniz. İşlerinizde dikkatsizlik yapabilirsiniz. Kimi zaman göremediğiniz durumlar nedeniyle belirsizlikler yaşayabilirsiniz. Öğleden sonra kendinizi daha enerjik ve yenilenmiş hissedebilir, daha çok kendinizle ilgili konulara yönelebilirsiniz.

YENGEÇ: Günün ilk yarısında geleceğinizle ilgili konulara yönelebilirsiniz. Sosyal konularla daha fazla ilginizi çekebilir. Sorumlu olduğunuz işler toparlamanız gerekebilir. Bu konuda mücadele verebilirsiniz. Öğleden sonra enerjiniz azalabilir, dış dünyanın karmaşasından uzaklaşmak, kendinizle baş başa kalmak isteyebilirsiniz.

ASLAN: Bugün, özellikle sabah saatlerinde iş hayatınızdaki gelişmeler sizi yorabilir. Hedeflerinize ulaşmak için mücadele edeceğiniz bir gündesiniz. Otorite figürlerinin sizi zorladığını hissedebilirsiniz. Duygusal olarak sizi yıpratan olaylar olabilir. Öğleden sonra enerjiniz artabilir. Arkadaşlarınızla bir araya gelmek, iş arkadaşlarınızla sosyalleşmek isteyebilirsiniz.

Haberin Devamı

BAŞAK: Günün ilk yarısında duygularınızı kontrol etmekte güçlük çekebilirsiniz. Olaylara karşı ani tepkiler geliştirmeniz söz konusu. Gün içinde yeni konularla ilgilenmek için fırsat yaratabilirsiniz. Öğle saatlerinden itibaren kariyer konuları daha çok ön plana çıkabilir. İşinizle ilgili yeni fikirler üretebilir, üstlerinizle daha çok iletişim kurmanızı gerektirecek durumlar yaşayabilirsiniz.

TERAZİ: Bugün sabah saatlerinde endişe duyduğunuz konularda daha gergin olabilirsiniz. Finansal konularda temkinli davranmalısınız. Duygusal konularda karar vermekte zorlanabilirsiniz. İlerleyen saatlerde üzerinizdeki baskının azaldığını hissedebilirsiniz. Yabancılar ve yurt dışı ile ilgili konular ön plana çıkabilir. Uzaklardan beklediğiniz bir haber gelebilir.

Haberin Devamı

AKREP: Günün ilk yarısında eşinizle ilgili konular sizi yorabilir. Duygusal yönden sıkışmış hissedebilirsiniz. Karşıdan gelecek tepkilere hazırlıklı olmalısınız. Bazı olaylarda ani kararlar sizi zor duruma sokabilir. Öğleden sonra size bazı krizler yaratan, endişelerinizi arttıran durumlar ortaya çıkabilir. Maddi konularda risk almaktan ve ani kararlar almaktan kaçınmanız gerekebilir.

YAY: Sabah saatlerinde çalışma hayatında sizi zorlayan koşullarla karşılaşabilirsiniz. Otorite figürleriyle anlaşmazlıklar yaşanabilir. Sorumluluklarınızdaki artıştan dolayı zorlanabilirsiniz. Öğle saatlerinden itibaren ikili ilişkilerle ilgili konular daha çok gündeme gelebilir. Eşinize karşı daha hassas davranmaya çalışmalısınız. Gerginlik yaratacak tartışmalardan kaçınmaya çalışın.

OĞLAK: Günün ilk yarısında keyif aldığınız işlere yönelebilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanacağınız konularda daha başarılı olabilirsiniz. Çocuklarınızla zaman geçirmek size iyi gelebilir. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz. Öğleden sonra çalışma ortamınızla ilgili konulara yönelmek durumunda kalabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla sözlü tartışmalardan kaçınmalısınız. Sağlığınıza da dikkat etmenizde fayda var.

KOVA: Sabah saatlerinde ailevi konularda farkındalık yaşayabilirsiniz. Geçmişte kalan konular tekrar gündeme gelebilir. Kendinizi duygusal bir mücadelenin içinde bulabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleri tamamlamak isteyebilirsiniz. Toprak veya emlak ile ilgili işlerle ilgilenebilirsiniz. Öğleden sonra ise sizi daha keyifli zamanlar bekliyor. Zevk aldığınız konularla ilgilenebilir, çocuklarınızla vakit geçirebilirsiniz.

BALIK: Bugün erken saatlerde oldukça yoğun bir gündeminiz olabilir. Zihinsel olarak yorulabilirsiniz. İletişimden kaynaklanan stresler yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizde gelişen olaylar sizi de etkileyebilir. Öğleden sonra ise ailevi konular gündeminizi belirleyebilir. Aile bireyleriyle sözlü tartışmalara girişmemeye çalışmalısınız.