R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Mars yeniden düzgün hareketine döndü. İlişkilere yeniden odaklanabiliriz. Yolunda gitmeyen durumlar var ise, yeni bir değerlendirme içinde olacağız. Dengeleri iyi kullanmaya, mümkün olduğu kadar diplomatik ve uygun şekilde davranmaya çalışalım. Aynı zamanda yapabileceğimizin en iyisini ortaya koyabilmek için çalışabiliriz. Yaratıcı konulara ve ilhama da açığız. Ancak önümüze çıkan bazı engeller ve aksilikler yüzünden daha planlı hareket etmeliyiz.

KOÇ: Eşinizle ilgili konularda biraz daha hassas davranmanız gerekebilir. Ortaklı konular gündeminizi meşgul edebilir. Kendinizi çok rahat ifade edeceğiniz bir gündesiniz. Kısmetli durumlar söz konusu olabilir. Güçlü kişilerle görüşme halinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yardım alabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde dönüşümler yaşanabilir.

Haberin Devamı

BOĞA: Çalışma hayatınızda son derece yoğun bir gündeminiz olabilir. Üstlerinizle daha fazla zaman geçireceğiniz görüşmeler içinde olabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla ilgili koşullar sizi de etkileyebilir. Gün içinde sizi yukarıya taşıyacak sorumluluklar alabilirsiniz. Maddi konularda destek alabilirsiniz. Sanatsal uğraşlar sizi rahatlatabilir.

İKİZLER: İşlerinizde zorlandığınız durumlarla karşılaşabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek iyi gelebilir. Gereksiz harcamalardan kaçınmanızda fayda var. Çocuklarınızla ilgili konularda sabırlı davranmanız gereken bir gün. İlişkilerinizde dönüşümler yaşanabilir. Rahatlamak için arkadaşlarınızdan yardım alabilirsiniz. Riskli işlerden uzak durmaya çalışın.

YENGEÇ: Bugün ailenizdeki yaşlı kişilerden önemli ölçüde destek görebilirsiniz. Ev hayatınızdaki konular biraz önem kazanabilir. Değişim içinde olacağınız koşullar oluşabilir. Emlak konularında otorite konumundaki kişilerden yardım gelebilir. Sorumlu olduğunuz konularda duraklamalar biraz canınızı sıkabilir. Yine de işlerinizde kısmetli olabilirsiniz.

ASLAN: Oldukça hareketli bir gündeminiz olabilir. Kendinizi ön plana çıkarmakta zorlanabilirsiniz. Bir takım belirsizlikler yüzünden hiç beklemediğiniz değişimler meydana gelebilir. Çevrenizdeki koşullar değişkenlik gösterebilir. Kendinizi doğru ifade etmeniz önem kazanabilir. Ticari konularda sizden daha bilgili kişilerden yardım alabilirsiniz.

Haberin Devamı

BAŞAK: Bütçenizle ilgili gelişmeler olabilir. Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler sizi rahatlatabilir. İş hayatınızda kişisel yeteneklerinizi ön plana çıkaracağınız işlere yönelebilirsiniz. Ticari konularda başarılı olabilirsiniz. Başkalarından yardım alabilirsiniz. Akşam saatlerinde kendinizi fazla sorumluluk almış ve yorulmuş hissedebilirsiniz.

TERAZİ: Ay burcunuzda ilerlerken kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Otorite figürleriyle aranızda hassas durumlar oluşabilir. Sorumlu olduğunuz konularda yoğun tecrübeler deneyimleyebilirsiniz. Güzel şeylere zaman ayırabilirsiniz. Parasal konularda sorumluluk alabilirsiniz. Olaylara sabırlı yaklaşacağınız bir gün.

AKREP: Elinizde olmayan konulardan dolayı stres ve endişe yaşamanız söz konusu olabilir. Bazı konularda fedakârlık yapmak durumunda kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işler engellenebilir. İçsel süreçler sizi biraz yıpratabilir. Ancak aşkta da keyifli başlangıçlar olabilir. Kısmetli durumlar söz konusu olabilir. Rahatlamaya ve akışta kalmaya çalışın.

Haberin Devamı

YAY: Beklentilerinizle ilgili konulara yoğunlaşabilirsiniz. Sosyal konularla ilgilenebilirsiniz. İşlerinizde beklemeniz gereken durumlar olabilir. Arkadaş çevrenizi genişletebilirsiniz. Yeni ilişkiler gündeme gelebilir. Kadınlardan destek görebilirsiniz. Aynı meslek grubundan kişilerle organizasyon yapabilirsiniz. Sorumluluk almanız gerekebilir.

OĞLAK: Sorumlu olduğunuz konuları tamamlamak için uğraşabilirsiniz. Hedeflerle ilgili üstlerinizle görüşmeler yapabilirsiniz. Sıkışan işlerde program değişikliği yapabilirsiniz. Yeni sorumluluklar sizi ileriye taşıyabilir. İşleriniz bürokratik engellere takılabilir. Sanatsal konularla ilgilenmek sizi rahatlatabilir. Akşam biraz daha zor koşullar olabilir.

KOVA: İlgilendiğiniz konular üzerine daha fazla yoğunlaşabileceğiniz bir gün. Farklı konulara ilgi duyabilirsiniz. Sıkıntılı durumlarda arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Yolculuk planlarınızda bazı değişiklikler söz konusu olabilir. İşlerinizde aksamalar ve beklemeler meydana gelebilir.

BALIK: Finansal konularda stresler yaşayabileceğiniz bir gün. Otorite figürleriyle aranızda sorunlar baş gösterebilir. Maddi konularda kısmetler olabilir. Ancak işlerinizdeki sıkışıklık keyfinizi kaçırabilir. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. Sorumlu olduğunuz konularda ortaklarınızla birlikte karar alıp riski azaltmaya çalışabilirsiniz.