R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Koç burcunda gerçekleşen ilk dördün, oldukça hızlı ve acil gelişen durumlara işaret etmekte. Daha iyi organize olmaya bakalım. Göstereceğimiz cesaret sayesinde çok şey yapabiliriz. Aynı zamanda uzun vadeli bir iş için bir temel atmak mümkün. Enerjimizi dağıtmadan ve ölçülü şekilde düşünelim. Hafta sonuna hızlı ve yenileyici bir atmosfer içinde hazırlanıyoruz. Gözden geçirmeden karar verdiğimiz durumlar, bazı eksikler ya da dikkatsizlikler olabilir. 

KOÇ: Önem verdiğiniz konular gündeminizi büyük ölçüde meşgul edebilir. Hassas olduğunuz olaylarda daha tepkisel ve öfkeli olabilirsiniz. Eğer sakin olursanız, gün içinde iç uyumunuzu yakalayabilir, sevdiklerinizle program yapabilirsiniz. Geleceğinizle ilgili beklentilerinizi şekillendirmek isteyebilirsiniz. Mesleki gruplarınızda değişiklikler olabilir.

Haberin Devamı

BOĞA: Elinizde olmayan nedenlerden ve belirsizliklerden dolayı olayları kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Gizli kalan konular gündeminize gelebilir. Olaylarla baş etmekte zorlanabilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilerle ciddi meselelere girmemeye çalışın. Kariyer ve hedeflerinizle ilgili konularda hassasiyetler olabilir. Çevrenizden destek görebilirsiniz.

İKİZLER: Gün boyunca sosyal konular büyük ölçüde gündeminizi meşgul edebilir. Arkadaşlarınızla birlikte program yapmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız desteklerle yeni işlerle ilgilenebilirsiniz. İş hayatınızda tamamlanması gereken konular gündeme gelebilir. Yabancılar veya yolculuklarla ilgili konulara daha fazla özen göstermeniz gerekebilir.

YENGEÇ: İş hayatınızdaki eksikliklerinizi gidermek isteyebilirsiniz. Kariyer planınızı netleştirmek için biraz çabalamanız söz konusu olabilir. Gün içinde sorumluluklardaki artış sizi biraz yorabilir. Sosyal ortamlarda bulunmak için organizasyonlara katılabilirsiniz. Duygusal olarak daha avare olabilirsiniz. Bazı olayları öngörmekte zorlanabilirsiniz.

ASLAN: Sevdiklerinizle eğlenceli organizasyonlar yapabilirsiniz. Yeni ufuklara açılmak için karşınıza fırsatlar çıkabilir. Yabancılarla ilgili konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Uğraştığınız konulardaki sıkışıklıklar sizi rahatsız edebilir. Etrafınızdaki insanlarla çatışma içine girmemeye özen göstermelisiniz. Bazı konularda daha dalgın olabilirsiniz.

Haberin Devamı

BAŞAK: Ortaklı para konuları gündeminizi yoğun bir şekilde etkileyebilir. Kriz yaratan koşullara karşı kendinizi korumalısınız. Finansal konularda kopmalar olabilir. İlgilendiğiniz yeni konularda karar almanız gereken durumlar ortaya çıkabilir. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Fedakârlık yapmanız gereken olaylar gündeme gelebilir.

TERAZİ: Eşinizle veya ortak iş ilişkisi içinde bulunduğunuz kişilerle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Bazı sorumluluklar almanız gerekebilir. Birlikteliklerinizde uyum içinde olmak isteyebilirsiniz. İlişkide yaşananlarla ilgili farkındalıklarınız artabilir. Aşk hayatınız, çocuklar ve harcamalarınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir.

AKREP: Çalışma arkadaşlarınızla yürüttüğünüz işleri tamamlayabileceğiniz bir gün. İyi hazırlanmış planlar işlerin daha hızlı yürümesini sağlayabilir. Sizi yıpratan konulara karşı dikkatli olmalısınız. İlgilendiğiniz konularda farkındalığınız artabilir. Küçük tartışmalar söz konusu. Ev hayatınızla ilgili konuları sonuca bağlamak durumunda kalabilirsiniz.

Haberin Devamı

YAY: Keyif alacağınız organizasyonlar yapmak, eğlenceli zamanlar geçirmek isteyebilirsiniz. Aşk hayatınızda gelişmeler olabilir. Gün içinde harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Sorumlu olduğunuz konularda somut bir şeyler ortaya koymak isteyebilirsiniz. İlişkilerinizde acele karar almaktan çekinmelisiniz. Etrafınızdaki kişilerden destek görebilirsiniz.

OĞLAK: Ev hayatınızdaki konular ön plana çıkabilir. Sorumluluklarınızı tamamlamak için kararlar alabilirsiniz. Uğraştığınız işlerde daha fazla sorumluluk almak durumunda kalabilirsiniz. İlişkilerinize zaman ayırmanız gereken bir gündesiniz. Sevdikleriniz için organizasyonlar yapabilirsiniz. Akışına bırakmakta fayda var. Ailevi konular önem kazanabilir.

KOVA: Yakın çevrenizdeki değişikliklerden etkilenebileceğiniz bir gün. Sorumlu olduğunuz konularda sabırlı olmanızı gerektiren koşullarla karşılaşabilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanacağınız işlerde kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. Evlilik ve anlaşmalarda daha dikkatli olmalısınız. Mücadele etmeniz gereken şeyleri görmekte zorlanabilirsiniz.

BALIK: Maddi durumunuzla ilgili yeni sorumluluklar almak, girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Koşullarınızda yeni bir düzen oturtma fikri sizi biraz zorlayabilir. İşlerinizde bazı sonlanmalar gündeme gelebilir. İlişkilerinizle ilgili yeni farkındalıklar kazanabilirsiniz. Yaratıcı olduğunuz konulara yönlenmek kafanızın dağılmasına neden olabilir.