R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

​​​​​​Günün büyük bölümünde Balık burcunda kalan Ay, dışsal etkilere açık bir güne işaret ediyor. Fedakârlıklar olabilir. Yaratıcı yönlerimizi kullanabiliriz. Sabah saatlerini kullanmak olumlu sonuçlar getirebilir. Öğle sonrasında eksikleri tamamlamalıyız. Seçimler yapmak, bitirilmesi gereken işleri halletmek gerekebilir. Saat 19.11 ile 21.47 arasında Ay boşlukta kalacağı için sıkışıklıklar yaşayabiliriz. Geç saatlerde ise girişken davranabiliriz.

KOÇ: Gün içinde kendinizi elinizde olmayan nedenlerden dolayı bir karmaşanın içinde bulabilir, bu yüzden gerginlik yaşayabilirsiniz. Yeteneklerinizle ilgili konularda kendinizi daha mücadele içinde hissedebilirsiniz. Duygusal olarak kendinizi karmaşık hissedebilirsiniz. Planladığınız konularda harekete geçmekte zorlanabilirsiniz. Parasal konulara daha fazla özen göstermelisiniz. 

Haberin Devamı

BOĞA: Geleceğinizle ilgili konuları yeniden gözden geçirmek isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Bazı konuları yeniden yapılandırmak isteyebilirsiniz. Gün içinde sosyal konular sıklıkla ön plana çıkabilir. Öngörmekte zorlandığınız olaylarda karar almakta acele etmemelisiniz. Çalışma konularınızda risk almamaya özen gösterin. Arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz

İKİZLER: Bugün iş hayatınızda mücadeleci tavrınızı ortaya koyabilir ve bu sayede ön plana çıkabilirsiniz Sorumlu olduğunuz konuları yenilemek durumunda kalabilirsiniz. Üstlerinizle iletişiminiz gündeminizi etkileyebilir. Yeni sorumluluklar almak durumunda kalabilirsiniz. İşlerinizin sağlam olması için çaba sarf edeceksiniz. Gün içinde kendinizi biraz dağılmış hissetmeniz söz konusu olabilir. 

YENGEÇ: Bugün daha çok yabancılar ve yurt dışı ilgili konular gündeme gelebilir. Uzaktaki bir olayla ilgili mücadelenizi ortaya koymak durumunda kalabilirsiniz. Gün içinde yaşadığınız konuları anlamlandırmakta zorlanabilirsiniz. Değişik konulara yönelebilirsiniz. İlişkilerinizde daha sakin davranmaya çalışın. Sorumlu olduğunuz konularda farklı şeyler yapmak isteyebilirsiniz. 

ASLAN: Bugün hayatınızda kriz yaratacak konular öne çıkabilir. Endişe duyduğunuz olaylarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Gün içinde olayları kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Duygusal konularda kendinizi dağılmış hissedebilirsiniz. Çalışma hayatınızda tartışmalar olabilir. Kendinizi istemediğiniz olayların içinde bulabilirsiniz. Finansal konularda ani kararlar almayın.

Haberin Devamı

BAŞAK: Bugün hem çalışma ortamınızda hem de günlük yaşamanızda tartışmalara açık bir gündesiniz. İkili ilişkilerinizde özen göstermeli ve karşınızdakini anlamaya çalışmalısınız. Sorumlu olduğunuz konuları sağlamlaştırmak için çaba sarf edebilirsiniz. Gereksiz harcamalar yapmaktan kaçınmalısınız. Gün içinde dengede kalmaya çalışın. 

TERAZİ: Gün boyunca çalışma hayatınızdaki koşullar gündeminizi etkileyebilir. Daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla ilgili olayları algılamakta zorlanabilirsiniz. Net yargılara varmaktan kaçınmalısınız. Sorumlu olduğunuz işlerinizi toparlayıp ilerleteceğiniz bir gündesiniz. Sonucunu kestiremediğiniz sözleşmelerin altına imza atmayın.

Haberin Devamı

AKREP: Bugün ani kararlar almaktan kaçınmalısınız. Riskli işler sizi zor durumda bırakabilir. Gün içinde programlarınız sıklıkla değişebilir. Aşkta aldanmalar olabilir. Gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız. Çocuklarınızla ilgili konular sizi meşgul edebilir. İş hayatınızda mücadele etmeniz gereken konular gündeminizi etkileyebilir. Kendinizi fazla zorlamayın.

YAY: Bugün daha çok ailevi konular gündeminize gelebilir. Toprak, emlak konularıyla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha güçlü adımlar atmak isteyebilirsiniz. Öte yandan yeni kararlar almakta, bazı konularda harekete geçmekte zorlanabilirsiniz. Hayat planınızla ilgili mücadele etmenizi gerektirecek konular ortaya çıkabilir.

OĞLAK: Bugün karşılaştığınız belirsizlikler sizi zorlayabilir. Mücadelesini verdiğiniz konuyu algılamakta zorlanabilirsiniz. Dikkatsizlikten kaynaklanan hatalar yapabilirsiniz. Kendinizi dağınık hissedebilirsiniz. Düşüncelerinizi toparlamakta zorlanabilirsiniz. Bazı işlerinizi ertelemek isteyebilirsiniz. Farkında olmadığınız konularla ilgili kararlar almayın. 

KOVA: Bugün sabah saatlerinde karışık durumların ortasında kalabilirsiniz. Parasal konularda acele karar almaktan çekinmelisiniz. İşlerinizde krizler çıkabilir. Başkalarından yardım almanız gerekebilir. Yetenekli olduğunuz konularda ilerlemek isteyebilirsiniz. Çalışma koşullarınızda yoğunluk olabilir. Kendinizi doğru ifade etmeye çalışmalısınız.

BALIK: Bugün kendi istediğiniz şeylere yönelip odaklanabilirsiniz. Sabah saatlerinde yabancılarla ilgili konularda değişiklikler olabilir. Olayları organize etmekte zorlanabilirsiniz. Hassas olduğunuz konuları daha fazla kurcalayabilirsiniz. Gün içinde parasal konularda dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. İkili ilişkileriniz gündeme gelebilir.