R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Yengeç burcundaki Ay, bizi duygusal açıdan meşgul eden konuların, bazı hassasiyetlerin olduğunu gösteriyor. Bugün oldukça hareketli ve sürprizli sonuçlar getirebilir. Sevdiklerimizle ilgili konularda ve çocuklara ilişkin durumlarda daha çok şey yapmak isteyebiliriz. Günün ikinci yarısında özellikle hareketli bir tempo var. Öğle saatlerinde gruplar, arkadaşlar bize yeni haberler ve değişiklikler getirebilir. Ortaklaşa bir karar da söz konusu olabilir.

KOÇ: Ailevi konular gündeminizi bugün büyük ölçüde meşgul edebilir. Aile fertlerinden birine yardım edebilirsiniz. Gün içinde güven aradığınız durumlar meydana gelebilir. Kendinizi biraz sıkışmış hissedebilirsiniz. İletişim gün içinde önem kazanabilir. Kardeşlerinizle ilgili konular hassaslaşabilir. Ev hayatınızdaki işleri toparlamak isteyebilirsiniz.

Haberin Devamı

BOĞA: Bugün yazışmalarınıza daha fazla dikkat etmeniz gereken gündesiniz. Gün boyunca iletişim kurarken çok dikkatli olmanızda fayda var. Kendinizi doğru ifade etmeniz önem kazanabilir. Yakın çevrenizdeki değişikliklerden biraz etkilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda çözülmeler olabilir. Evinizi güzelleştirmek için para harcayabilirsiniz.

İKİZLER: Bugün yeteneklerinizi kullanmanız gereken durumlar karşınıza çıkabilir. Sorumlu olduğunuz işlerde kadınlardan destek görebilirsiniz. Toparlamanız gereken işleriniz için uygun bir gündesiniz. Kabullenmeniz gereken konularla yüzleşebilirsiniz. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz. Sizi etkileyen konulardan biraz uzaklaşmanızda fayda var.

YENGEÇ: Çoğunlukla kendinizle ilgili konulara yönelmek isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önemli olaylara dikkatinizi verebilirsiniz. Hayatınızdaki bazı konularda bitişler meydana gelebilir. Bugün sosyal konular ilginizi çekebilir. Yeni birileriyle tanışabilirsiniz. Kendiniz için alışveriş yapabileceğiniz bir gündesiniz. Sevdiklerinizle plan yapabilirsiniz.

ASLAN: Bugün keyfinizi kaçıran bazı olaylarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sizi zor durumda bırakan durumlarda arkadaşlarınızdan yardım almanız gerekebilir. Bazı durumları kabullenmek ve yüzleşmek zorunda olduğunuz bir gündesiniz. Sabırlı olmanızda fayda var. Toparlamanız gereken işlere yönelin. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

BAŞAK: Geleceğinizle ilgili yeni planlamalar yapabilirsiniz. Ancak gözden kaçırdığınız detaylar olabilir. Zaman zaman kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Beklemediğiniz olaylar karşısında tepkisel davranabilirsiniz. Bazı konularda bitişler meydana gelebilir. Kendinizi sosyal konularla oyalamak isteyebilirsiniz. Sevdiklerinize zaman ayırmaya çalışın.

TERAZİ: İş hayatınızda sıkışık ve stresli durumlarla ilgilenmeniz gerekebilir. Kadınlarla ilgili konularda daha dikkatli olmalısınız. Daha kabullenici olmak olayları biraz daha geniş çerçevede görmenizi sağlayabilir. Akışa bırakmak daha iyi sonuçlar verebilir. Üstlerinizden alacağınız destekler sizi rahatlatabilir. Para işlerinde yardım alabilirsiniz.

AKREP: Medya ve uluslararası konulara olan ilginiz bugün biraz artabilir. Yeni yolculuklar planlamak isteyebilirsiniz. Gün içinde eğitsel konularda yeni başlangıçlar söz konusu olabilir. Birçok konuya birden odaklanmak durumunda kalabilirsiniz. Gün içinde bazı fikirlerinizi paylaşmak için yakın çevrenizdeki kişilerle planlar yapmak size iyi gelebilir.

Haberin Devamı

YAY: Sizi endişelendiren, hatta strese sokan olaylara ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Ortaklı konular keyfinizi kaçırabilir. Sorumlu olduğunuz konular daha fazla sıkıştırabilir. Sabırlı olmaya çalışın. Bazı konularda kabullenir olmanız gerekebilir. İlerleyen saatlerde keyif alacağınız konulara yönelebilir, hobilerle ve sanatla ilgilenebilirsiniz.

OĞLAK: Eşinizle ilgili konular sizin için daha öncelikli olabilir. Kendinizi ifade etmek için çaba gösterebilirsiniz. İş hayatınızda sözleşmeler imzalanabilir. Bazı konuları kafanızda bitirdiğinizi düşünebilirsiniz. Gün içinde sosyal konularla ilgilenmek sizi rahatlatabilir. Tamamladığınızı düşündüğünüz işleri tekrar kontrol etmenizde fayda var.

KOVA: Çoğunlukla çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgilenmeniz gerekebilir. Çevrenizdeki kişilerden destek alabilirsiniz. Hizmet aldığınız kişilerin önem kazanacağı bir gündesiniz. Parasal konular gündeminizi meşgul edebilir. Bazı konuları açıklığa kavuşturmakta zorlanmanız söz konusu olabilir. Sevdiklerinizle birlikte plan yapabilirsiniz.

BALIK: Uğraştığınız konuları daha yaratıcı hale getirebilirsiniz. Kendinizi rahatça ifade edeceğiniz ortamlarda olmak çok iyi gelebilir. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Sorumlu konularınızda bitişler yaşanabilir. Hobilerinize zaman ayırmak kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir. Kadınlardan gelen bir yardım sizi mutlu edebilir.