R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Düşüncelerimizi, planlarımızı yeniden düzene sokabiliriz. Detaylarla ilgilenebiliriz. Belirli kurallara özen göstermek durumundayız. Düzgün harekete dönen Uranüs dünyada da ani değişikliklere işaret ediyor. Sosyal konular ve özgürlükleri içeren durumlarda dikkat çekici olaylar yaşayabiliriz. Düşüncelerimizde de kararlı bir tavır var. Saat 20.35’ten sonra Balık burcuna ilerleyen Ay, yumuşak ve hayal gücümüzü destekleyen bir ortam sunuyor.

KOÇ

Bugün gelecek beklentilerinizle ilgili konularda daha fazla çaba sarf edebilirsiniz. Sosyal konular sıklıkla gündeminizi meşgul edebilir. İş hayatınızda güçlü kişilerle iletişim halinde olabilirsiniz. Sorumluluklarınızı yerine getirmek isteyeceksiniz. Yabancılarla ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Duygusal olarak desteklenmek isteyebilirsiniz.

Haberin Devamı

BOĞA

İş yaşamında göz önüne çıkabileceğiniz bir gündesiniz. Sorumluluklarınızdaki artış sizi bir üst seviyeye taşıyabilir. İşlerinizi sağlamlaştırmak için çaba göstermelisiniz. Gün içinde keyif aldığınız konulara zaman ayırabilirsiniz. İşlerinizi tamamlamak için başkalarından destek alabilirsiniz. Duygusal olarak kısıtlandığınızı hissedebilirsiniz.

İKİZLER

Bugün yaşadığınız olaylar sayesinde kendinizle ilgili farkındalığınız artabilir. Yaşamla ilgili düşüncelerinizi, fikirlerinizi arkadaşlarınızla paylaşmak isteyebilirsiniz. Yolculuklar gündeme gelebilir. Değişik gündemler yaşayabilirsiniz. Akademik konularla ilgilenebilirsiniz. İş hayatınızda güçlü kişilerden destek alabilirsiniz. Çalışmalarınızı sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz.

YENGEÇ

Bugün ortaklı konularda artan sorumluluklar gerilmenize yol açabilir. Sizi endişelendiren konularda stresler yaşayabilirsiniz. Yatırımlar gündeme gelebilir. Finansal anlamda kendinizi güçlendirmek isteyebilirsiniz. Hızlı büyümek için risk alabilirsiniz. Güçlü kişilerle birlikteliğiniz sorumluluklarınızı arttırabilir. Genişleme isteği içinde olabilirsiniz.

ASLAN

Bugün eşinizle ilgili konularda daha hassas davranmanız yararlı olabilir. Denge ve uyumu sağlamak sizin için önemli olabilir. Ortaklı konular gündeminizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde mücadele etmeniz gerekebilir. Başladığınız işleri temellendirmek isteyebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla birlikte yaptığınız çalışmalar sizi güçlendirebilir.

Haberin Devamı

BAŞAK

Gün boyunca çalışma hayatınıza ait detaylarla ilgilenmeniz gerekebilir. Bugün işlerinizle ilgili harekete geçebilir ve programlama yapabilirsiniz. Sizi yoran konular gündeme gelebilir. Aldığınız sorumluluklar artabilir. Sağlığınıza dikkat etmenizi gerektiren konular ortaya çıkabilir. Üstlerinizle birlikte işlerinizi sağlamlaştırmak için çalışmalarda bulunabilirsiniz.

TERAZİ

Bugün hayattan keyif almanızı sağlayan konulara yönelebilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanacağınız işlerde daha başarılı olabileceğiniz bir gündesiniz. Aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir. Çocukların sorumlulukları sizi yorabilir. Sevdikleriniz için harcama yapabilirsiniz. İlgilendiğiniz konuda güçlenmek için çalışabilirsiniz. Kişiliğinizle ilgili değişiklikler olabilir.

Haberin Devamı

AKREP

Bugün ailenizle daha fazla zaman geçirmek için program yapabilirsiniz. Evinizle ilgili konulara daha çok yönelebilirsiniz. İş hayatınızdaki yerinizi güçlendirmek isteyebilirsiniz. Parasal konularda güçlü kişilerden destek alabilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanacağınız ortam oluşabilir. Sorumlu olduğunuz konuları sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz.

YAY

Bugün gündeminizde büyük bir yoğunluk söz konusu olabilir. Yakın çevrenizdeki insanlarla sürekli iletişim halinde olabilirsiniz. Kafanızı karıştıran durumlar olabilir. Ticari konularda harekete geçebilirsiniz. Yapacağınız sözleşmeler gündeminizde değişiklik yapabilir. Temel atmak istediğiniz konularla ilgili uygun bir gündesiniz. Riskli durumlara dikkat etmelisiniz.

OĞLAK

Bugün sıklıkla parasal konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Donanımınızı arttırmak için yeni kaynaklar arayabilirsiniz. Mevcut işlerinizi güçlendirmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla mücadele edebilirsiniz. Çalışmalarınızda değişiklikler gündeme gelebilir. İşlerinizle ilgili yakın çevrenizden destek alabilirsiniz.

KOVA

Önem verdiğiniz konular ön plana çıkabilir. İlgi alanlarınızla ilgili yeni bir şeylere başlayabilirsiniz. Sağlığınıza önem vermeniz gereken bir gündesiniz. Beslenme alışkanlıklarınızda değişiklikler yapabilirsiniz. Hassas olduğunuz konular sizi yorabilir. Bilemediğiniz konulardan dolayı zorlandığınızı hissedebilirsiniz. Beklemediğiniz bir yerden yardım alabilirsiniz.

BALIK

Günün ilk saatlerinde kapana kısılmış gibi hissedebilirsiniz. Bazı işlerinizde sonuçlanmalar gecikebilir. Gizli kalan şeyler olabilir. Boşluklarınızı sanatsal konularla ilgilenerek geçirebilirsiniz. Yakın çevrenizden istediğiniz yardımı alabilirsiniz. Arkadaş çevrenizdeki değişikliklerden etkilenebilirsiniz. Kendinizi daha farklı ifade etmek isteyebilirsiniz.