R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Güneş, Oğlak burcuna ilerleyerek kış mevsimini başlatıyor. Jüpiter’in konumu bu döneme çok daha hevesli, yenilik içeren, heyecan getiren koşullar getiriyor. Ancak yeniay doğmadığı için biraz daha akılcı ve dengeli olalım. Ani durumlar dikkat çekmekte. Atacağımız adımlar istikrarlı olmayabilir. Olumlu düşünceler içindeyiz. Ancak netleşmemiş durumlar var. İlişkilerimizde değişiklik yaşayabiliriz. Hayallere, yaratıcı enerjilere daha açık olabiliriz.

KOÇ:Bugün yeni şeyler öğrenmenizi gerektiren koşullarla karşılaşabilirsiniz. Gençlerle iletişimde olabilirsiniz. Gün içinde yolculuklar planlamak keyfinizi yerine getirebilir. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. İşlerinizdeki dağınıklık sizi yorabilir. Gerçekçi ve dikkatli davranmaya özen göstermelisiniz. Ticari konularda sözleşmeler yapılabilir. 

Haberin Devamı

BOĞA: Gün içinde sizi endişeye sokan konular kafanızı çok fazla kurcalayabilir. Ticari konular gündeme gelebilir. Hayatınızda kriz yaratan konulara karşı temkinli olmanızda fayda var. Banka işlerinizi tamamlamanız için uygun bir gün olabilir. Finansal konularda yenilenme içine girmek isteyebilirsiniz. İşlerinizde ilerleme kaydetmek için yaratıcılığınızı kullanmanız gerekebilir.

İKİZLER: Gün boyunca eşinizle ilgili konularda yoğun bir gündeminiz olabilir. İkili ilişkilerinizde dengede olmalısınız. Ciddi konular dağılmanıza neden olabilir. Gün içinde sizi uğraştıran durumlar arasında kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde ilerleme kaydedeceğiniz bir gündesiniz. Gün içinde eğitimlere katılabilirsiniz. Gençlerle ilgilenebilirsiniz.

YENGEÇ: Bugün çalışma hayatınızla ilgili yeni eğitimler alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda ilerleme kaydetmek için çaba sarf edebilirsiniz. Kendinizi daha zihinsel konularda ifade etmeniz gerekebilir. İş arkadaşlarınızla yeni planlar içinde olabilirsiniz. Bugün özellikle işle ilgili konularda dağılmamaya dikkat etmeli, olaylara daha gerçekçi yaklaşmalısınız.

ASLAN: Yaratıcılık gerektiren, keyif veren işlerle uğraşabilirsiniz. Kendinizi ifade etmek sizin için önemli olabilir. İşlerinizin teknik kısımları hakkında eğitim alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda ilerlemek için risk alabilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Kardeşlerinizle birlikte zaman geçirebilirsiniz. Aşk hayatınız gündeme gelebilir.

Haberin Devamı

BAŞAK: Bugün daha çok ev hayatınızla ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konulara daha ciddi yaklaşabilirsiniz. İşlerinizi ilerletmek için yeni yollar denemek isteyebilirsiniz. İşlerinizi daha iyi hale getirmek için çabalayabilirsiniz. Emlak işlerinizde dikkatli olmalısınız.

TERAZİ: Gün içinde iletişim temponuz çok hızlanabilir. Hareketlilikten dolayı işlerinizi yetiştirmekte zorlandığınızı hissedebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler sizin de gündeminizi etkileyebilir. Ticari konular gündeme gelebilir. Bazı işlerinizde dağıldığınızı hissedebilirsiniz. Eğitim almak istediğiniz konularda araştırmalar yapabilirsiniz. 

Haberin Devamı

AKREP: Parasal konular bugün gündeminizi yoğun bir şekilde meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz işleri daha iyi hale getirmek için çabalayabilir, eski işlerinizi toparlama fırsatları yakalayabilirsiniz. Ticari konularda çevrenizle iletişim içinde olmaya çalışın. Gün içinde yeteneklerinizi kullanacağınız konulara yönelmek isteyebilirsiniz. 

YAY: Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Hassas olduğunuz konularda kendinizi ifade etmek isteyebilirsiniz. İşlerinizi büyütmek için mücadele verebilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak için uygun bir gündesiniz. Ticari konular gündeminizi etkileyebilir. Sevdiklerinizle birlikte programlar yapabilirsiniz. 

OĞLAK: Bugün daha çok gizli kalmış konular gündeminizi meşgul edebilir. İletişimde olduğunuz kişilerle sıkıntılar çıkabilir. Anlayamadığınız, sebebini bilmediğiniz olaylar nedeniyle engellendiğinizi hissedebilirsiniz. İşlerinizde ilerleme sağlamakta zorlanabilirsiniz. Ticari konularda kararlar almak için acele etmeyin. İşlerinizle ilgili başkalarından yardım alabilirsiniz. 

KOVA: Bugün arkadaşlarınıza daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Sosyal konular ilginizi çekebilir. Geleceğinizle ilgili yeni planlamalar yapabilirsiniz. Bu konuda başkalarından destek alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda ilerleme söz konusu. İş hayatınızda kendinizi ifade etmek işleriniz açısından ilerleme kaydetmeniz için önemli olabilir. 

BALIK: Bugün işlerinizi ilerletirken iletişime daha çok önem verebilirsiniz. Kendinizi ifade ederken daha ciddi ve sabırlı olabilirsiniz. Üstlerinizle toplantılar ve görüşmeler yapabilirsiniz. Gün içinde daha fazla göz önünde olmak isteyebilirsiniz. İşlerinizin teknik kısımlarıyla ilgilenebilirsiniz. Ticari sözleşmeler sizi daha fazla sorumluluk getirebilir.