R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Ay, saat 04.52’den itibaren boşluğa girecek ve 18.15’e kadar da boşlukta kalacak. Sıkışıklıklar ve beklemeler gündeme gelebilir. Aceleci davranmayalım ve öfkemizi kontrol edelim. Anlayışlı ve soğukkanlı olalım. Saat 18.15’e kadar engeller, yavaşlamalar gündeme gelebilir. Akşam saatlerinde detaylar ve organizasyon gerektiren konular üzerinde daha çok durabiliriz. Fikirlerimizi anlatmak ve yaymak konusunda daha fazla çaba içinde olabiliriz.

KOÇ: Haftanın ikinci gününe son derece canlı enerjilerle başlıyorsunuz. Kendi bildiğiniz yoldan gidecek, hareketli ve coşkulu geçen aşk hayatınıza yenilerini ekleyeceksiniz. Çocuklarınızla ilgili konularda gurur duyacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz. Keyiflere gidebilecek aşırı harcamaları bu dönem kısmaya çalışmalı, risk getiren adımlardan mümkün olduğunca kaçınmalısınız.

Haberin Devamı

BOĞA: Evde sizi yoran ve zorunlu yenilenmeler gerektiren gelişmeler olabilir. Özel hayatınıza yansıyan aile içi ilişkiler de eklenince sabrınızı zorlayacak konularla ilgilenmeniz gerekecek. Yeni adımların atılacağı yerleşimle ilgili planlarınızı hızlanırken, babayla ait konularda sorumluluk alabilirsiniz. Eldeki kaynakların en doğru biçimde değerleneceği fırsatlara göz atın.

İKİZLER: Bugün düşüncelerinizi paylaşacağınız, öğrendiklerinizi başkalarına aktaracağınız çalışmalar yoğunlaşıyor. İletişim ve kısa yolculuklar da eklenince günlük hayatınız büyük ölçüde canlanıp hareketlenebilir. Birtakım anlaşmaların beklediğinizden de akıcı ilerlemesi ortaklıklarda yaşanan gelişmeleri hızlandıracaktır. Zaman sizin için keyifli geçecek.

YENGEÇ: Maddi durumunuzda başlayan olumlu süreçlerin sizi heyecanlandırıp, cesaret vereceği bir gündesiniz. Eldeki kaynakları daha ölçülü kullanma bilinci ile daha fazla birikim yapmak için kararlı adımlar atabilirsiniz. Yaratıcı yeteneklerinize odaklanmanızın sonucunu alabilir ve kazançlarınızda artışlar yaşayabilirsiniz. Ancak harcamalarda ölçüyü kaçırmayın.

ASLAN: Ay bugün de burcunuzda ilerlemeye ve sizi yaşam enerjisi ile doldurmaya devam ediyor. Üzerinizdeki baskıların azaldığı bu dönemi daha kararlı ve bilinçli geçirebilir, en azından ailevi konularda aldığınız sorumluluklara yer açabilirsiniz. Onlardan gelebilecek maddi destekleri doğru kullanmalı, biraz da hayatın keyiflerine yaptığınız harcamaları kontrol altına almalısınız.

Haberin Devamı

BAŞAK: Kararlı adımlar atmak istediğiniz bir gündesiniz. Ancak kendinizi gereksiz yere kısıtlayacağınız konular önünüze çıkabilir. Geçmişin getireceği korkuları aşmak isterken, kontrolü kaybetmeniz söz konusu olabilir. Akışta kalarak kendinize yeni bir yol bulabilirsiniz. Yakın çevre konuları yanında, eğitim hayatınızda başlayan zorlu süreçlere göz atmalısınız.

TERAZİ: Size çok şey kazandıracak yeni olanaklarla karşılaşabilirsiniz. Arkadaş çevrenizde yaşanan genişleme, beraberinde daha farklı adımlar atabileceğiniz şartları hazırlayacak. İşle ilgili yaşadığınız olumlu süreç bir yandan da takım çalışmalarında sorumluluk altına gireceğiniz konuları öne çıkarabilir. Gün boyunca başkaları ile olan paylaşımlardan keyif alacaksınız.

Haberin Devamı

AKREP: Bugün kendinize yeni hedefler koyduğunuz ve iş hayatında daha kararlı hareket etmek istediğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Uzun zamandır devam eden baskılara rağmen çok şey başardığınızı hissedebilirsiniz. Son dönemde atılan adımların sonuçları üzerinde durabilirsiniz. Yapıcı çaba gösterdiğinizde üstlerinizden destek alma şansı yakalayabilirsiniz.

YAY: Bugün keyifli bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Uzaklarla ilgili beklentileriniz artarken kendinizi geliştireceğiniz pek çok konu yakından ilgileneceksiniz. Yolculukların ve tanışacağınız kişilerin size kazandıracağı olanaklar hızlı ilerleyebilir. Başkalarının görüşleri, hayat tecrübeleri karşında çok etkilenebilir, kendinizi yenileyeceğiniz imkânlar üzerinde durabilirsiniz.

OĞLAK: Gün boyunca ikili ilişkilerin her boyutu ile yakından ilgilenmek, duygusal bağların getirdiği huzursuzlukları aşmak için çaba göstereceksiniz. Bir yandan da başkalarının maddi desteğinden yararlanmak adına önemli adımlar atabilirsiniz. Mirasla ilgili hukuki süreçler, alacaklarınızı tahsil etmek, yeni girişimler yapmak için iyi bir zamanlama olabilir.

KOVA: İlişkilerinizde olumlu koşullar olabilir. Yaratıcı etkilerle daha farklı bağlar oluşturabilir, kendinize destek aradığınız bu dönemi verimli geçirebilirsiniz. İşle ilgili ortaklıklarda sizi öne çıkaracak önemli bağlantılar ve kariyeri etkileyen pozisyon değişiklikleri de gündeme gelebilir. Daha rahat bir dönemde olmanız nedeni ile kişisel konulara odaklanabilirsiniz.

BALIK: Dinamik ve toparlayıcı etkilerle güne başlayabilirsiniz. Uzun zamandır sizi bekleyen işlere yoğunlaşıp, yaratıcı yanlarınıza güvenebilirsiniz. Yeter ki gereksiz yere tembellik etmeyin. Beraber çalıştığınız kişilerin fikirleri çalışma yöntemlerinizi geliştirmeye destek olacaktır. Keyif veren yolculuklar ya da eğitsel temalar sizi canlı tutmaya yeterli olabilir.