Cadde Popstar Mehtap Yılmaz'ın acı günü! 'Oğlum melek oldu'

Popstar Mehtap Yılmaz'ın acı günü! 'Oğlum melek oldu'

04.04.2024 - 10:36 | Son Güncellenme:

2006 - 2009 yılları arasında ekranlarda yayınlanan, Bülent Ersoy, Orhan Gencebay, Armağan Çağlayan ve Ebru Gündeş'in jüri koltuğunda oturduğu Popstar Alaturka programı ile hafızalara kazınan ve şimdilerde de geniş bir kitlesi olan Mehtap Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla yürekleri burktu.

Popstar Mehtap Yılmazın acı günü Oğlum melek oldu

Popstar'a katılarak ünlenen Mehtap Yılmaz, sivri dili, güçlü sesi ve dobralığıyla tanınıyor.

Haberin Devamı

Yılmaz, Instagram'da yaptığı paylaşımlar ve değişimiyle de dikkat çekerken son olarak Seda Sayan'la ilgili açıklamalarıyla gündeme gelmişti.

Popstar Mehtap Yılmazın acı günü Oğlum melek oldu

"İNŞALLAH ALLAH HAKKIMI ÇIKARTIR"

Yılmaz, Seda Sayan'ın kendisinin önünü kestiğini iddia etmişti. Mehtap "Aradan bir sürü zaman geçti, dost gibiyiz ama program yok, Seda Sayan ile bir yerde karşılaştık, Stello beni görünce girmedi. Seda'ya dedim ki 'Beni götürdü menajerin imza attırdı' dedim. Beni ilgilendirmez dedi. İnşallah Allah benim hakkımı çıkartır onlardan" diyerek sitem etmişti.

FELÇ GEÇİRDİ

'Popstar Alaturka' yarışmasıyla tanınan ve katıldığı sene şampiyon olan Mehtap Yılmaz, geçtiğimiz kasım ayında beynine pıhtı atması sonucu kısmi felç geçirmişti.

Haberin Devamı

"AÇIKLAMA YAPMA İHTİYACI HİSSEDİYORUZ"

Yılmaz'ın resmi Instagram hesabından yayınlanan bir videoda şu ifadelere yer verilmişti:

Dün gece acil olarak hastaneye kaldırılan Mehtap Yılmaz, beyin pıhtısı nedeniyle kısmi felç geçirmiştir. Tüm sevenlerimizden aldığımız mesajlar doğrultusunda açıklama yapma ihtiyacı hissediyoruz. Şu anda doktorlar, durumunun daha iyiye gittiğini ve gerekli tedavinin yapıldığını belirtmişlerdir. Sağlık durumuyla ilgili yeni bir gelişme olduğunda sevenlerine bilgilendirme yapılacaktır.

"OĞLUM MELEK OLDU"

Yılmaz, vefat eden kedisi için veda paylaşımı yaptı. Instagram hesabında 129 bin takipçisi olan isim acı haberi şu not ile duyurdu:

Son kez doya doya öptüm, kokladım. Oğlum melek oldu. Acımın tarifi yok. Kardeşin bana emanet. Ben bu yalan dünyada yarım kaldım.

Popstar Mehtap Yılmazın acı günü Oğlum melek oldu