Cadde 'Eski eş' soruları geldi, partiyi terk etti!

'Eski eş' soruları geldi, partiyi terk etti!

05.05.2023 - 08:15 | Son Güncellenme:

Oyuncu Buğra Gülsoy ile 2018 yılında nikâh masasına oturan Nilüfer Gürbüz, beş yıllık evliliğini 1 Mart'ta anlaşmalı olarak sonlandırmıştı. Önceki akşam Mecidiyeköy'de bir mekanda gerçekleşen partiye katılan Gürbüz, basın mensuplarına görüntü vermek istemese de bu çabasında başarılı olamadı.

Eski eş soruları geldi, partiyi terk etti

Meslektaşı Burcu Kara ile 2011 yazında hayatını birleştirip, Ağustos 2012'de boşanan oyuncu Buğra Gülsoy, 2018'de Nilüfer Gürbüz ile evlenmişti. 2019 yılında dünyaya gelen Cem adında bir oğulları olan çiftin boşanacağı iddia edilmişti.

Haberin Devamı

ANLAŞMALI OLARAK BOŞANDILAR

Uzun süredir tek başlarına sosyal ortamlara katılmaları dikkat çeken ünlü çiftin, bir süre önce yaşadıkları fikir ayrılıkları nedeniyle boşanma kararı aldıkları ortaya çıkmıştı. İkili, 1 Mart günü anlaşmalı olarak, tek celsede boşanmıştı. Cem'in velayeti ise anneye verilmişti.

Eski eş soruları geldi, partiyi terk etti

BOŞANMA SONRASI ŞAŞIRTAN

Ayrılığın ardından henüz çok kısa bir süre geçmesine rağmen, ikiliden sürpriz bir hamle gelmiş, Gürbüz, eski eşi ve oğluyla çekilen bir fotoğrafını kalp emojisiyle Instagram sayfasının hikayeler bölümünden paylaşmıştı. Yakışıklı oyuncu da bu poza kayıtsız kalamayarak, Nilüfer Gürbüz'ün paylaşımına kendi sosyal medya hesabında yer vermişti.

Eski eş soruları geldi, partiyi terk etti

SORULAR PARTİDEN KAÇIRTTI

Önceki akşam, bir markanın gerçekleştirdiği partiye katılan Nilüfer Gürbüz, mekan çıkışında gazetecilerin olduğunu öğrenince partiyi görüntü vermeden terk etmek istedi. Çabalarına rağmen görüntülenmekten kurtulamayan Gürbüz, gazetecilere tebessüm etmekle yetindi.

Haberin Devamı

Eski eş soruları geldi, partiyi terk etti

'BUĞRA GÜLSOY' SORUSUNA SESSİZ KALDI

Nilüfer Gürbüz, kendisine yöneltilen, ''Buğra Gülsoy'la neden boşandığınız sorularına maruz kalmamak için mi görüntü vermek istemiyorsunuz?'' sorusu karşısında da sessizliğini koruyarak yoluna devam etti.

Eski eş soruları geldi, partiyi terk etti