Nazlı Mengi

Nazlı Mengi

Tüm Yazıları

Geçtiğimiz sezon TİM Show Center’da kapalı gişe oynayan ‘Şarkılar Seni Söyler Müzikali’nin ardından, bu sezon tiyatronun büyük ustası Müjdat Gezen’den yine çok sevilecek yepyeni bir müzikal geliyor. Gezen’in yazdığı, yönettiği ve aynı zamanda rol alacağı ‘Eğlence Dünyası’nda; 1453’ten 2019’a İstanbul’un Avrupa Yakası’ndaki eğlence hayatı sahneye taşınacak. Başrollerinde duayen tiyatro sanatçılarının olduğu oyunda, dans ekibi ve mehter takımıyla beraber, toplamda 118 kişilik kadro görev alıyor. Yani aynen geçtiğimiz sezon olduğu gibi yine dev kadrolu muhteşem bir prodüksiyon izleyecek tiyatro seyircisi...
‘Şarkılar Seni Söyler’de 70’li yıllardaki Ajda Pekkan’ı canlandırırken tiyatro sahnesinin nasıl büyülü olduğunu her sahneye çıkışımda hissettim. Müjdat Hoca’nın ekibinde olmak, onunla aynı sahnede nefes almak, az kişiye nasip olabilecek anlatılamaz bir gurur... Dolayısıyla ‘Eğlence Dünyası’nın kadrosunda da yer alacağımı öğrendiğimden beridir ayaklarım yerden kesilmiş vaziyette dolaşıyorum!
Provalarımız başladı, Müjdat Hoca’nın tarihimize ne kadar hakim olduğunu her anında hissedeceğiniz, kahkahalar içinde izleyeceğiniz, eğlence dolu müzikli oyun, ekim ayında sahnede olacak. Barış Dinçel’in tasarımına imza attığı ve ağzım açık bakakaldığım muazzam dekor eşliğinde bize bol alkışlı bir sezon, sizlere de tarihle bugün arasında gidip geleceğiniz yolculukta keyifli izlemeler diliyorum.

Haberin Devamı

BİRİ BİZİ GÖZETLİYOR GİBİ!

Geçen yazımda boşanacağı eşinin Seren Serengil’e ettiği küfür ve hakaretlere tepki göstermiştim. O gün bugündür aralarında yaşanan her olayı en ince ayrıntısına kadar görüp duymaya devam ediyoruz. İşin dozu çok kaçtı. Hani konuyu hiç merak etmeyen de, sosyal medyasını açtığı anda içine düşüyor, o derece her yere yayılmış halde... Serengil maalesef çok istediği bebeğini kaybetti, Allah sabır versin ama onu da en olmadık ayrıntıya kadar göz önüne sermeseler iyiydi.
Giydiği tulumdaki kan lekesine kadar videoya çekilip paylaşılması, tahmin ediyorum ki dünyada bir ilktir. Oyuncak bebekle uyurken çekilmiş fotoğrafının yayınlanması da çok garip. Eskiden ‘Biri Bizi Gözetliyor’ evi vardı, onun değişik bir versiyonunu izliyor gibiyiz. Mahrem kelimesi yakında sözlükten silinecek sanırım!

Haberin Devamı

LAF SOKMA KOMEDİSİ!

Hani gençlerin sosyal medya üzerinden birbirine laf sokmasını, gönderme yapmasını anlarım. Genç onlar, kanları kaynıyor, tepkilerini yaşlarının getirdiği gibi göstermeleri normal. Ama yaşını başını almış koskoca insanların aynı şeyi yapması, olgunluktan epey uzak duruyor. Yetişkin insanın biraz ağırlığı olur yahu! Sevgilisiyle mi kavga etmiş, arkadaşından kazık mı yemiş, keyfi mi yokmuş; hemen dayıyorlar konuyla ilgili özlü sözleri!
Arkadaşlarla bunu yapmanın ne kadar komik göründüğünü daha yeni konuştuk, üzerine İbrahim Kutluay’ın Instagram’da paylaştığı, “Bırak seni yargılasınlar, sen sadece her zaman yaptığın gibi parlamaya devam et” özlü sözü geldi! Özellikle de hesabı yüzbinlerce kişi tarafından takip edilen, her yaptığı haber olan kişiler biraz daha cool durabilse keşke!