Cadde Müstehcen giyim tarzı gündemden düşmüyor! Eski eşten uyarı geldi

Müstehcen giyim tarzı gündemden düşmüyor! Eski eşten uyarı geldi

16.02.2024 - 12:17 | Son Güncellenme:

Reality şov yıldızı Kim Kardashian'dan boşanmasının ardından sürpriz bir şekilde Bianca Censori ile evlenen Kanye West, eşinin 'uygunsuz' tarzıyla sık sık gündeme gelmişti. Kardashian'ın, Censori'nin 'müstehcen' tarzıyla ilgili eski eşine bir uyarıda bulunduğu iddia edildi.

Müstehcen giyim tarzı gündemden düşmüyor Eski eşten uyarı geldi

Ünlü rapçi Kanye West (46), geçtiğimiz sene eşi ve çocuklarının annesi Kim Kardashian (43) ile sekiz yıllık evliliğini sonlandırmıştı. Boşanmalarının ardından kendi markası Yeezy'nin çalışanlarından biri olan Bianca Censori (29) ile aşk yaşamaya başlayan West, sevgilisiyle Beverly Hills'de yapılan samimi bir törenle evlenmişti.

Haberin Devamı

West ve birkaç yıl boyunca rapçinin moda markası için mimar olarak çalışan Censori ile ilgili en çok dikkat çeken ayrıntı da, Kim Kardashian'a olan benzerliği olmuştu. Censori, 'uygunsuz' giyim tarzıyla da birçok kez magazin gündeminde konuşulan konulardan biri haline gelmişti.

Müstehcen giyim tarzı gündemden düşmüyor Eski eşten uyarı geldi

KANYE WEST'E UYARI!

Kim Kardashian'ın, eski eşi Kanye West'e Bianca Censori ile ilgili bir uyarıda bulunduğu iddia edildi.

Reality şov yıldızının genç mimar ile 'dostane' bir ilişkisi olduğu söylense de; rapçi ile evliliğinden dünyaya gelen çocukları North (10), Saint (8), Chicago (6) ve Psalm'ın (4) önünde müstehcen bir tarzı olmasını istemediği ve daha 'düzgün' giyinmesini söylediği öne sürüldü.

Müstehcen giyim tarzı gündemden düşmüyor Eski eşten uyarı geldi

"KIM BU KONUDA ÇOK ŞAŞKIN"

Haberin Devamı

DailyMail.com'a konuşan bir kaynak; "Kim, Kanye'ye Bianca'nın çocuklarının yanında böyle giyinmesine asla izin vermemesi talimatını verdi" dedi ve ekledi:

Kim, Kanye'nin karısının evden bu şekilde çıkmasına izin vermesi konusunda gerçekten çok şaşkın. Kanye, Bianca'ya yaptıklarının aynısını evlilikleri boyunca Kim'e de yaptı. Aradaki fark, Kim'in açık giyinmesini istememesiydi. Ne yazık ki Kim, Bianca'nın neler yaşadığını biliyor ama Bianca'nın neye bulaştığını bilmesi gerektiğini düşünüyor.