Cadde Murat Boz: Müziğe annem sayesinde başladım!

Murat Boz: Müziğe annem sayesinde başladım!

22.03.2024 - 11:28 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Murat Boz, mezun olduğu Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi'ni ziyaret etti. Öğrencilerden gelen soruları yanıtlayan ünlü popçu, annesi Ayşe Nedret Boz hakkında dikkat çeken bir açıklamaya imza attı.

Murat Boz: Müziğe annem sayesinde başladım

İlk ve orta öğrenimini doğduğu yer olan Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde tamamlayan Murat Boz, Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi'nde müzik bölümü öğrencileriyle söyleşi gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

Şarkıcı, resim bölümü öğrencilerinin de sergi açılışını yapıp, kurdele kesti. Öğrenciler, hayranı oldukları Murat Boz ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Murat Boz: Müziğe annem sayesinde başladım

"ÇOCUKLUK YILLARIMDA GİTTİĞİM YERLERDE ŞARKI SÖYLERDİM"

Bir öğrencinin yönelttiği “Hayatınızın dönüm noktası nedir?" sorusunu 44 yaşındaki popçu, "Müzisyen olmaya annem sayesinde karar verdim. Aslında çocukluk yıllarımda gittiğimiz yerlerde şarkı söylerdim. Annem bir yaz ‘Seni Güzel Sanatlar Anadolu Lisesi Sınavı’na yazdırdım’ dedi. Sonra müzik hocam sayesinde çok ilerleme kaydettim. Müziğe başlamamı sağlayan annemdir" şeklinde cevapladı.

Murat Boz: Müziğe annem sayesinde başladım

"KENDİNİZE GÜVENİN"

Başta Tarkan olmak üzere birçok şarkıcıya vokalistlik yaptıktan sonra solo kariyerine 2006 yılında çıkardığı 'Aşkı Bulamam Ben' single'ı ile adım atan, İlk albümü ise 2007'de piyasaya çıkan Murat Boz, öğrencilerin başarısının sırrını sorması üzerine, "Kendinize güvenin, çok çalışın, başarılı olacağınıza inanın" tavsiyesinde bulundu.

Murat Boz: Müziğe annem sayesinde başladım

Yazarlar