Cadde Metin Yıldız: 2024'e yeni bir tarzla gireceğim, karımın tarzı!

Metin Yıldız: 2024'e yeni bir tarzla gireceğim, karımın tarzı!

27.12.2023 - 07:20 | Son Güncellenme:

'Çok Güzel Hareketler' ile şöhrete kavuşan Metin Yıldız, geçtiğimiz akşam eşi Ceylan Yılmaz ile Cihangir'de objektiflere takıldı. Ayaküstü gazetecilerle sohbet eden ünlü oyuncu, yeni tarzıyla ilgili konuştu.

Metin Yıldız: 2024e yeni bir tarzla gireceğim, karımın tarzı

Ünlü oyuncu Metin Yıldız, geçtiğimiz ay yazar arkadaşı Muhammed Gömük'le Nişantaşı City's'te görüntülenmişti. Sosyal medyada fındık topladığı anları paylaşan oyuncu, konuyla ilgili şu açıklamayı yapmıştı:

Haberin Devamı

Ordu Fatsalıyım. Aslında toplamıyorum. Bahçede topluyormuş gibi yapıp, video çekiyorum. Ağustos ilk haftası gibi fındığa başlanıyor ben de o zamanlarda İstanbul'da olduğum için toplayamıyorum. Fındığımız var ama satılacak gibi değil, az. Ailem orada... Sıklıkla gidiyorum. Karadeniz aşığıyım.

Metin Yıldız: 2024e yeni bir tarzla gireceğim, karımın tarzı

"BANA ÜNLÜ GİBİ DAVRANMIYORLAR"

Yıldız, "Sizi görünce ne hissediyorlar?" sorusuna, "Karadenizlilerin bir huyu var, çok bir şey hissetmezler sıradanlaştırırlar. Bana ünlü gibi davranmıyorlar, ben de öyle davranmıyorum. Gidince hemen şiveli konuşmaya başlıyorum" yanıtını vermişti.

EŞİYLE EĞLENMEYE ÇIKTI

49 yaşındaki Metin Yıldız, önceki akşam eşi Ceylan Yılmaz ile Cihangir'de yer alan bir mekandan çıkarken objektiflere takıldı. Ünlü isim, ayaküstü muhabirlerle konuşmayı da ihmal etmedi.

Metin Yıldız: 2024e yeni bir tarzla gireceğim, karımın tarzı

"BUNDAN SONRA BÖYLE GİYİNECEĞİM"

Gazetecilere "Kıyafetimi nasıl buldunuz?" diye soran oyuncu, şöyle devam etti:

Bundan sonra böyle giyineceğim. Modacımı sorarsanız eşim Ceylan. Bu kıyafetler gardrobumda duruyordu, eşim bunları yeniden üzerime kombine ederek benim böyle giyinmemi istiyor. 2024'e yeni bir tarzla gireceğim. İsmi de benim değil, karımın tarzı.