Cadde Masumlar Apartmanı Rüya kimdir? Melisa Şenolsun yaşı ve boyu kaç, nereli?

Masumlar Apartmanı Rüya kimdir? Melisa Şenolsun yaşı ve boyu kaç, nereli?

06.10.2021 - 01:42 | Son Güncellenme:

Melisa Şenolsun, Masumlar Apartmanı dizisinde Rüya karakterine hayat veriyor. Genç oyuncu, Atiye dizisindeki performansıyla öne çıkmıştı. Şenolsun'un kardeşi Efecan Şenolsun'da oyuncudur. Peki, Melisa Şenolsun aslen nereli, sevgilisi kim?

Masumlar Apartmanı Rüya kimdir Melisa Şenolsun yaşı ve boyu kaç, nereli

Masumlar Apartmanı'nın Rüya'sı Melisa Şenolsun, konservatuvar eğitimi gördü ve 2015 yılında Tatlı Küçük Yalancılar dizisi ile kariyerine başladı. Ardından Kiralık Aşk'ta da rol aldı. Oyuncu, dijital platformda yayımlanan Atiye dizisi ile izleyeni etkilemişti. İşte, Melisa Şenolsun'un hayatı...

Haberin Devamı

MELİSA ŞENOLSUN KİMDİR?

Şenolsun, 24 Eylül 1996 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğrencisi olan oyuncu, kendisi gibi oyuncu olan Efecan Şenolsun'la kardeştir. Kariyerine 2015 yılında Türk dizisi Tatlı Küçük Yalancılar ile başladı. İzmir Gelişim Koleji Anadolu Lisesi mezunu olan Melisa Şenolsun, Uğur Mumcu Bornova Devlet Tiyatrosu'nda çalıştı. Kiralık Aşk dizisinde "Sude" karakterini canlandırdı. Daha sonra ise Umuda Kelepçe Vurulmaz adlı dizide Mert Yazıcıoğlu ile birlikte "Ceren" karakteriyle başrol oyuncu olarak yer aldı.

Son olarak Atiye dizisiyle izleyici karşısına çıktı. Melisa Şenolsun 2020 yılından itibaren yönetmen Umut Evirgen ile ilişki yaşamaya başladığı öğrenildi. Şenolsun, 1,70 boyundadır.