Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

31.01.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Mısır güzeli

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Demi Rose, Mısır gezisine devam ediyor. 27 yaşındaki İngiliz model, ülkenin tarihi yerlerinde çektirdiği seksi kareleri, sosyal medya hesaplarından paylaştı. Rose, “Belki de Tanrı detaylarda gizlidir” diye yazdı. Fotoğraflar ise bazı kesimlerden fazla müstehcen olduğu gerekçesiyle tepki topladı.

İstikrarın sırrını verdi

Kısa Kısa Cadde

Bengü, Kıbrıs’ta sahne aldı. Şarkıcı, yıllardır sürdürdüğü istikrarının sırrı için, “Her zaman sanki sahneye ilk kez çıkmışım ya da ilk şarkım çıkacakmış gibi heyecanlıyım. En iyi eseri yakalamak ve en iyi ekiple çalışabilmek çok önemli. Kendime en çok uyan kostümü giymek ve kendimin en iyisi olmak için çalışırım. Bence istikrar buradan başlıyor” dedi.

Sahne şovu

Kısa Kısa Cadde

Gülşen, 11 Şubat Cumartesi gecesi Volkswagen Arena’da izleyici karşısına çıkacak. Epifoni organizasyonuyla sahne alacak şarkıcı, hem sesi hem de sahne performansıyla dinleyicilerini mest edecek. Gülşen, sahne şovuyla hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Kamyon yazısı gündem oldu

Kısa Kısa Cadde

Serenay Sarıkaya’nın telefonunun kılıfındaki yazı sosyal medyada gündem oldu. Oyuncunun, kılıfında kamyon arkası yazısı, “Sizin hasta olduklarınızı biz taburcu ettik” sözleri, hayranlarını şaşırttı. Sarıkaya’ya sevenleri, “Herkesten beklerdim ama Serenay’dan asla” gibi yorumlar gönderdi.

Ağır gönderme

Kısa Kısa Cadde

Demet Akalın, sahnede giydiği kıyafet yüzünden eleştiren sosyal medya kullanıcılarına gönderme yaptı. ‘2. Sayfa’ programına bağlanan şarkıcı, “Bazı şeylerin dozu kaçtı. ‘Hangimiz daha çok açalım?’ yarışı başladı. Geçen sene korkunçtu! Amerika’da bile bu kadar özgürlük yok. Bizim ülkemizden daha özgür bir ülke yok” açıklamasını yaptı. Akalın’ın bu çıkışı, son dönemde sahne kıyafetleriyle eleştiri alan Gülşen, Hadise, Simge Sağın ve Aleyna Tilki’ye gönderme olarak algılandı.

Prömiyeri 10 Şubat’ta

Kısa Kısa Cadde

Kerem Alışık, Emir Özden, Hatice Aslan, Devrim Nas ve Açelya Devrim Yılhan’ın yer aldığı ‘Küheylan’ oyununun prömiyeri, 10 Şubat’ta gerçekleşecek. Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu ve Piu Entertainment ortak yapımıyla seyirciyle buluşacak projenin, 21 Şubat oyun biletleri kısa sürede bitti.

Haberin Devamı

Hayranlarıyla buluşacak

Şevval Sam, Bostancı Gösteri Merkezi’nde müzikseverlerle buluşacak. Vigor Sanat organizasyonuyla 4 Şubat akşamı hayranlarının karşısına çıkacak olan sanatçı, geceye özel repertuvar ve dans gösterisi hazırlayacak. Sam, konserinin bir kısmında ise Türk müziğinin usta isimlerinin eserlerini seslendirerek, hayranlarına unutulmaz bir akşam yaşatacak.

Eğitim verecekler  

‘Mahşer-i Cümbüş’ ekibi, Trump AVM’de açtıkları Hayalhane’de eğitim vermeye başladı. Doğaçlama tiyatroyu katılımcılara öğretmeye çalışan grup, “Eğlenmek, öğrenmek ve gülmek isteyen herkesi bekliyoruz. Kursiyerlerimiz, üçer aydan oluşan üç kurluk bir eğitimin sonunda mezun oluyorlar. 18 yaşını doldurmuş herkes modern doğaçlama tiyatro eğitimi alabiliyor” şeklinde konuştu.

Kısa Kısa Cadde

Evgin’den Aksu şarkıları 

Murat Evgin, önceki akşam ‘Sezen Aksu Şarkıları’ isimli akustik konseriyle Decollage Art Space’de müzikseverlerle buluştu. Biletleri günler öncesinden tükenen etkinliği ‘Seni Uzaktan Sevmeme İzin Ver’ isimli şarkıyla açan sanatçı, daha sonra ise ‘Kaç Yıl Geçti Aradan’, ‘Şinanay’, ‘Masum Değiliz’ ve ‘Rakkas’ gibi eserleri seslendirdi.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Buray izdihamı

Buray, 2023 yılının ilk konserini Bostancı Gösteri Merkezi’nde verdi. Biletleri günler öncesinden tükenen etkinlikte dillere pelesenk parçalarıyla muhteşem bir sahne şovuna imza atan şarkıcı, unutulmaz anların mimarı oldu. Buray, “Bu yıl da konserden konsere koşarak, rekorlar kırmak istiyoruz” diye konuştu.

Kısa Kısa Cadde

Bakım tüyoları babadan! 

‘Al Sancak’ dizisiyle ekrana dönen Gülsim Ali, ailesinden öğrendiği bakım tüyolarını Instyle dergisine konuştu. Oyuncu, “Bu konuda herkes annesinden bahseder ama ben babamı anlatmak istiyorum. Babam vitaminleri meyvesinden sadece yiyerek değil, cildimize ve saçımıza sürerek de almamız gerektiğini söylüyor. Mevsimine göre hem meyve yiyorum hem de suyunu sıkıp, cildime ve saçıma uyguluyorum” diye konuştu.

 David Beckham stili

Kısa Kısa Cadde

David Beckham, hafta sonunda Paris’te objektiflere takıldı. İngiliz futbol yıldızı, günlerinin yoğun ve koşturmacalı geçtiğini söyledi. Kahverengiler içindeki Beckham’ın ikonik motifli Fendi çantası gözden kaçmadı. 

Haberin Devamı

PİYANONUN EFSANESİ GELİYOR

Kısa Kısa Cadde

Dünya çapında ‘Piyanonun Efsanesi’ olarak anılan Richard Clayderman, Tar Events Turkey organizasyonu ile 5 Mart gecesi İstanbul’a gelecek. Kariyeri boyunca 80 milyondan fazla albüm satan, 70 platin, 270 altın albüme ve 2000’den fazla konsere imza atan sanatçı, orkestra eşliğinde Maslak Tim Show Center’da sahne alacak. şov dünyasında en çok konser vermiş müzisyenlerin arasında olan Clayderman, Londra Royal Filarmoni Orkestrası, Tokyo Senfoni Orkestrası, Pekin Senfoni Orkestrası ve Şangay Filarmoni Orkestrası ile de performanslara imza atmıştı. Biletler, www.passo.com.tr’den satışta...

Kutlama şarkısı

Kısa Kısa Cadde

Grammy ödüllü Kuli Uchis, “I Wish You Roses’ şarkısını yayınladı. Sanatçı, “Bu şarkı, insanları sevgiyle terk edebilmekle ilgili. Asıl mesele, küskün ya da küskün olmadan insanları hayatınızdan çıkarmayı kutlamayı başarabilmek” dedi.

Riyad güzeli

Kısa Kısa Cadde

Winnie Harlow, Riyad’da düzenlenen FIA Formula E yarışlarına katıldı. Eğlenceli dakikalar geçirdiğini belirten ve morlar içinde giyimiyle dikkat çeken model, araçlarla poz verdi.

Paylaşmak şart!

Kısa Kısa Cadde

Dünyaca ünlü tenisçi Roger Federer, k-pop grubu Black Pink ile Paris’te bir araya geldi. O anları ölümsüzleştiren ve Instagram hesabından yayınlayan sporcu, “Çocuklarım mutlaka paylaşmam gerektiğini söyledi” ifadesiyle takipçilerini güldürdü.

‘Sonsuz minnettarım’

Kısa Kısa Cadde

Georgina Rodriguez, 29 yaşına girdi. Sevgili Cristiano Ronaldo ve çocuklarıyla Riyad’da kutlama yapan model, “Tüm kalbimle sevdiğim insanlarla çevrili 29 yıl oldu. Her şeye sonsuz minnettarım” diyerek, duygularını ifade etti.

Avustralya’da evlendiler

Kısa Kısa Cadde

Georgia Fowler, nişanlısı ve 1.5 yaşındaki kızının babası Nathan Dalah ile Avustralya’da düzenlenen törenle dünyaevine girdi. Yeni Zelandalı model ile moda tasarımcısı, düğün pozları için Alice Mahran’ın objektifine poz verdi.

Nefes kesecek

Kısa Kısa Cadde

T. J. Newman’ın ilk romanı ‘Uçuş 416’, Los Angeles’tan New York’a giden bir uçakta geçen hikayesiyle nefes kesiyor. Epsilon logosuyla çıkan eser, 10 yılını uçuş görevlisi olarak geçiren yazarın, havada içinden çıkılmaz bir durumda yaşadıklarını anlatıyor.