Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

28.01.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Eğitim ve sanat el ele

Haberin Devamı

Dolmabahçe Sanat Galerisi, ‘Eğitim ve Sanat’ adlı karma sergiyle sanatseverleri buluşturdu. Türkiye’nin farklı illerinde görev yapan 55 görsel sanatlar öğretmeninin konuları, anlatımları, teknikleri farklı eserlerinden oluşan sergisi, Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Resim – İş Öğretmenliği Bölümü’nde öğretim görevlisi olarak çalışmalarına devam eden Zeynep Öztürk’ün küratörlüğünde açıldı.

Kısa Kısa Cadde

Afişi çıktı

Kısa Kısa Cadde

Melisa Aslı Pamuk, Ceyda Düvenci, Aslı Tandoğan, Müjde Uzman, Yurdaer Okur ve Şebnem Sönmez gibi isimlerin rol aldığı ‘Kadınlara Mahsus’ filminin afişi çıktı. Yönetmen koltuğunda usta isim Serdar Akar’ın oturduğu proje, 17 Şubat’ta vizyona girecek. Film, sekiz farklı kadının hikâyesini anlatıyor.

Haberin Devamı

‘Şanslı hissediyorum’

Kısa Kısa Cadde

Kaia Gerber, Elle dergisinin şubat sayısına kapak oldu. Annesi Cindy Crawford’ın izinden gittiğini belirten model, “Sahip olduğum ayrıcalığı inkâr etmeyeceğim. Annem gibi harika bir bilgi kaynağına ve bana muhteşem tavsiyeler verecek birine sahibim. Onun sayesinde mükemmel insanlarla tanıştım. Kendimi çok şanslı hissediyorum” açıklamasını yaptı.

Şarkı öncesi tatil

Kısa Kısa Cadde

Simge Sağın, 10 Şubat Cuma günü çıkaracağı şarkı öncesi Amerika’nın Miami şehrine tatile gitti. Şarkıcı, Miami Beach’te çektirdiği fotoğrafları, sosyal medya hesaplarından paylaştı. Mavi mayosuyla beğeni toplayan Sağın’a hayranları, “Miami güzeli” yorumunu yaptı.

Çocuklarıyla eğlendi

Kısa Kısa Cadde

Bengü, geçtiğimiz gün çocukları Zeynep ve Selim’le, Vadistanbul’da objektiflere takıldı. Magic World Eğlence Merkezi’ne giden şarkıcı, “Hem şarkı hazırlığı hem de konserler devam ediyor. Geriye kalan zamanımda da çocuklarımla birlikteyim, her şey yolunda” dedi.

Belgesel için geldi

Kısa Kısa Cadde

Dünyaca ünlü Amerikalı oyuncu Adrian Grenier, TRT World’ün hazırladığı belgesel için Türkiye’ye geldi. Oyuncu, ‘İklim Değişikliği ve Dünya’ya Etkileri’ni aktaracak olan belgeselin sunuculuğunu üstlenecek. Projeyi ödüllü yönetmen Susan Gray yönetecek.