Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

28.11.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

‘Elleri kırılsın’

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Deniz Seki, Bahşehir Gölet Parkı’nda bulunan Gazino Bahçeşehir’de sahne aldı. Şarkıcı, Konya ve Ankara’daki hayvanlara yönelik şiddet görüntülerine, “Herhangi bir canlıya dokunanların elleri kırılsın. Acil olarak ağır yaptırımlar olan yasalar çıkartılmalı… Devletimizin bu tür insanlara gerekeni yapacağından eminim” şeklinde konuştu.

Ayrımcılık mesajı

Kısa Kısa Cadde

Rita Ora, Hollywood’da yaşanan cinsiyet ayrımcılığı üzerine konuştu. 32 yaşındaki şarkıcı, “Hayatımı ilişkilerim üzerine kurgulamıyorum. Kendim ve işim üzerine kararlar alıyorum. Gerisi teferruattır. Herkes ilişkiler konusunda kadınlara daha çok yükleniyor. Erkeklerin yaşadıkları uçup gidiyor” ifadelerini kullandı.

‘Yaşlanıyoruz ama...’

Kısa Kısa Cadde

Şevval Sam, Kıbrıs’ta izleyici karşısına çıktı. Estetikle ilgili konuşan sanatçı, “Kimseyi yargılamak istemiyorum. Benim için güzellik, insanın içinden gelen enerjisi, kahkahası ve neşesidir. Tipimin ve gülüşümün çok değişmesini istemiyorum. ‘Yaş almak’ dediğin kandırmaca... Yaşlanıyoruz ama önemli olan ihtiyarlamamak” dedi. 

Haberin Devamı

İlgi gördü

Kısa Kısa Cadde

Kerem Bürsin, konuk olarak yer aldığı ‘A Todo Tren 2’ filminin İspanya’da gerçekleşen galasına katıldı. Projede kendisini canlandıran oyuncuya, sevenleri ilgi gösterdi. Kombiniyle de dikkat çeken Bürsin, kırmızı halıda İspanyol basınının ilgi odağı oldu.

Farkındalık hareketi

Kısa Kısa Cadde

Aslı Hünel, Konya ve Ankara’daki hayvanlara yönelik şiddete duyarsız kalmadı. Şarkıcı, ‘#dilsizcanlarisevelim’ ve ‘#dilsizcanlaricinfarkindalik’ hashtag’leriyle sosyal medya hesapları üzerinden bir farkındalık hareketi başlattı. Kazağında yer alan köpeğe dikkat çeken Hünel, “Vahşete sessiz kalmayalım, bir şekilde sesimizi duyuralım” dedi.

Müzikal tadında

Kısa Kısa Cadde

Hülya Avşar, Yeni Gazino’da konser verdi. Şarkıcı, transparan, derin bacak ve karın dekolteli siyah elbisesiyle beğeni topladı. Yaklaşık iki saat sahnede kalan Avşar, seyircilere müzikal tadında bir gece yaşattı.

Dikkat için frag giydi

Kısa Kısa Cadde

Özge Ulusoy, İzmir’de düzenlenen IF Wedding Gelinlik, Damatlık ve Abiye Fuarı’nda podyuma çıktı. Model, cinsiyet eşitliğine dikkat çekmek için frag giydi. Ulusoy, frag içinde kendisini çok farklı hissettiğini söyledi. Ulusoy ve 40 model arkadaşı alkış topladı.

Haberin Devamı

Dilekler gerçekleşsin!

Kısa Kısa Cadde

Türkiye’de binlerce çocuğun hayallerini gerçekleştirebilmesine kendini adayan Make-A-Wish® Türkiye, bu amaçla yeni bir iş birliğine imza attı. Vakıf, özel tasarım mücevherleriyle dünya çapında tanınan Bee Goddess ile “Daha aydınlık bir gelecek için mucizenle ışılda” diyerek, çocuklar için bir araya geldi. Bu birliktelikten doğan Küçük Prens koleksiyonunun tanıtımı Bee Goddess’ın butiğinde gerçekleştirildi. Lansmana seçkin isimler katıldı.

30’uncu yıl kutlamaları

Kısa Kısa Cadde

Galatasaray Üniversitesi, kuruluşuna dayanak teşkil eden milletlerarası antlaşmanın 30’uncu yılını bir dizi etkinlikle kutluyor. İlk etkinlikte, üniversitenin ilk mezunlarından oluşan Müzikal ve Drama Kulübü (1996-2005), Çelik Kasapoğlu’nun müzik direktörlüğünde ve Osman Ergül’ün koordinatörlüğünde Galatasaray Üniversitesi Saray Binasındaki Süslü Salon’da bir konser verdi. Etkinliğe çok sayıda davetli katıldı.

Haberin Devamı

Yıl dönümü sergisi

Kısa Kısa Cadde

İnci Aksoy, başkanlığını yaptığı EKAV (Eğitim Kültür ve Araştırma Vakfı kuruluşunun 31’inci yılında üniversitelerin güzel sanatlar bölümlerinde okuyan ve farklı disiplinlerde başarı gösteren öğrencilere burs vererek, Türkiye’nin sanat hayatına destek olmaya devam etti. Bu yıl yedincisi düzenlenen ‘EKAV Artist 7 sergisi, ‘Dönüşüm’ adı altında 19 genç sanatçıyı bir araya getirerek sanatseverlerin beğenisine sundu.

Kısa Kısa Cadde

Coşkulu davet

Kısa Kısa Cadde

Arnavutluk Cumhuriyeti’nin bağımsızlığının 110’uncu yılı kutlaması Büyükelçi Kastriot Robo ve zarif eşi Teuta Robo’nun ev sahipliğinde Ankara Mariott Otel’de coşku ile kutlandı. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun da katıldığı davete, seçkin isimler katıldı. Fahri Konsolosları Ebru Sanver’in de yer aldığı günde Arnavutlar’ın çok bilinen yemeği Elbasan tavası konuklara ikram edildi. 

Arabesk gecesi

Kısa Kısa Cadde

Derya Bedavacı, Ataşehir Muamma Plus’ta sahne aldı. Şarkıcı, 1.5 saat süren performansını alkışlar eşliğinde noktaladıktan sonra yoğun istek üzerine iki kez bis yaptı.

Haberin Devamı

Ünlüler korosu

Kısa Kısa Cadde

Murat Evgin, ‘Oldies Acoustic’ konseri ile Decollage Art Space’deydi. Sanatçıya, Işıl Yücesoy, Yüksel Aksu, Değer Alp, Sermin Hürmeriç, Parla Şenol, Şebnem Schaefer, Suna Yıldızoğlu ve Boğaç Aksoy eşlik etti.

Berdan Taytini

Kısa Kısa Cadde

Berdan Mardini, Kıbrıs Girne’de sahne aldı. Şarkıcı, giyim tarzı ile tepki aldığını belirterek, “Tayt giydiğimde ‘Berdan Taytini’ yazmışlar. Eleştiriye açık, kendimle barışık biriyim” dedi.

Hayali gerçekleşiyor

Kısa Kısa Cadde

Miss World Next Top Model 2022 güzeli Dilara Kırmıt, hayali olan Milan Fashion Week’te podyuma çıkacak. 24 Şubat’ta gerçekleşecek defile için hazırlıklara başlayan Kırmıt, “Bir model olarak podyumda yer almayı istiyordum, şimdi o hayalim gerçekleşiyor” dedi.

'AKIŞINA BIRAKTIM’

Kısa Kısa Cadde

Kısa süre birlikte olduğu Ayşe Özyılmazel’den ayrılan Buray, bir dönem aşkı falda aradığını söyledi. Şarkıcı, “Artık akışına bıraktım” dedi

Buray, Kıbrıs’ta konser verdi. Geçtiğimiz yaz yıldız falında aşk çıkan ardından ağustos ayında Ayşe Özyılmazel’le kısa süreli bir ilişki yaşayan şarkıcı, “Fala da falcılara da tövbeliyim” dedi. Buray, “Aşkı fallarda mı aradınız?” sorusuna, “Denedim. Ama artık akışına bıraktım” yanıtını verdi. Albüm hazırlıklarının devam ettiğini belirten şarkıcı, “Çıkış tarihi yakında belli olacak” ifadelerini kullandı. Doğduğu yer olan Kıbrıs’ta sahne alan Buray, konser öncesi ailesini ve sevdiklerini ziyaret ettiğini söyledi.

‘Kurallara uyalım’

Kısa Kısa Cadde

Begüm Kütük, önceki gün Bebek’te scooter kullanırken objektiflere takıldı. Oyuncu, scooter’ı daha kalabalık yerlere kilitlemek için bir süre daha ilerlemek zorunda kaldı. Kütük, kurallara uyulması gerektiğini belirtti.

Hayranlarıyla buluştu

Kısa Kısa Cadde

Mabel Matiz, Atlantis Yapım organizasyonuyla bir AVM’de konser verdi. Şarkıcı, Mert Demir’le ‘Antidepresan’ı seslendirerek, hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Biletleri günler öncesinden tükenen konserde Matiz, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Sahnede izdiham

Kısa Kısa Cadde

Coşkun Sabah, Bahçeşehir’deki Göl Sahne adlı mekanda izleyici karşısına çıktı. Sanatçı bir ara, “Sahnede benimle şarkı söylemek ister misiniz?” diyerek, kadınlara seslendi. Birçok kişinin yanına gelmesiyle şaşıran Sabah, “1-2 kişi gelir diye tahmin ettim ancak izdiham oldu” dedi.

Romantik anlar

Kısa Kısa Cadde

Bu yıl 16’ncı kez kapılarını açan ve görkemli defilelerin gerçekleştirildiği Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, romantik bir moda gösterisine ev sahipliği yaptı. 12 yıldır fuara aralıksız katılan ve 2023 ürünlerini sergileyen İğne İplik Moda, defilenin sonunda izleyicilere romantik anlar yaşattı. Defilenin tasarımlarını Süleyman Deli hazırladı.

‘Kendimden bir parça buluyorum’

Kısa Kısa Cadde

Öykü Gürman, Bakü’de yer alan Shazeli Sahne’de sevenleriyle buluştu. Şarkıcı, “Bu toprakları, halkını, kültürünü ve müziğini seviyorum. Kendimden bir parça buluyorum. Sizin eserlerinizi de söylemek hoşuma gidiyor” diyerek, bestesi Azeri olan ‘Düşün Beni’ parçasını seslendirdi.