Cadde Kerem Bürsin ile akraba mı? Bergüzar Korel'den açıklama

Kerem Bürsin ile akraba mı? Bergüzar Korel'den açıklama

21.02.2024 - 07:15 | Son Güncellenme:

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel, önceki akşam dijital bir platformun davetine katıldı. Gazetecilerle bir araya gelen Korel, "Kerem Bürsin ile akraba mısınız?" sorusu karşısında meslektaşı ile ilgili açıklamada bulundu.

Kerem Bürsin ile akraba mı Bergüzar Korelden açıklama

 

Şimdilerde dijital bir platformda yer aldığı proje ile ekranlara gelen Bergüzar Korel, platformun Maslak'ta düzenlediği davete katıldı. Ünlü isim, basın mensuplarıyla bir araya gelmeyi de ihmal etmedi.

Haberin Devamı

Basın toplantısı sonrası muhabirlerin sorularına içtenlikle yanıt veren Korel, "Sosyal medya paylaşımlarımda bir şikayet durumu yoktu, bunu yürekten söylüyorum. Tamamiyle arka planı biraz daha göstermekti niyetim. Ben de hata yaptım, kendimi ifade edemedim, çok yanlış anlaşıldı ve gelen yorumlara tabii ki üzüldüm. Kendimi biliyorum, mesleğime duyduğum aşkı ve disiplini biliyorum, o yüzden dolayı gönlüm çok rahat. Sosyal medya zararlı diyemem, çok büyük bir güç, ben birçok konuda sosyal medyanın çok desteğini gördüm, hepimiz aklı başında insanlarız, her şeyi nasıl kullanacağımızı bilmemiz gerekiyor" dedi.

Kerem Bürsin ile akraba mı Bergüzar Korelden açıklama

"BEN SARIŞIN OLDUYSAM HERKES OLUR"

Sarı saçıyla ilgili sorulara oyuncu "Evet ben çok beğendim, Halit de çok beğendi. Gören arkadaşlarım da 'Sanki hep sarışınmışsın gibi' tarzında olumlu yorumlarda bulundular. Ben sarışın olduysam herkes olur, kısa saçla da çok rahat ediyorum açıkçası" diye cevap verdi.

Haberin Devamı

Kerem Bürsin ile akraba mı Bergüzar Korelden açıklama

Halit Ergenç ile 15 yıllık mutlu evlilikleri devam eden ve Ali, Han, Leyla adında üç çocukları olan Korel, "Çok büyüdüler, Han 4 yaşında, Ali 14 yaşında, Leyla da 2 yaşında oldu. Onlarla zaman dolu dolu geçiyor, çok eğlenceliler, onların sayesinde bu sektörde üç çocukla da çalışılabilir olduğunu gördüm. Şartlar da eskiye nazaran daha iyi olduğu için onlara da vakit ayırabiliyorum, çok şükür iyi ki varlar" diyerek samimi açıklamalarda bulundu.

Kerem Bürsin ile akraba mı Bergüzar Korelden açıklama

"ÜLKEMİ ÇOK ÖZLÜYORUM"

Ailesi ile birlikte Londra'da yaşamını sürdüren Korel muhabirlerin konuyla ilgili sorularına "Bizim büyük oğlumuzun (Ali) müzik konusunda çok özel yeteneği var ve okumak istediği okul Londra'daydı, yaşı küçük olduğu için biz onu yatılı bir okula göndermeyi tercih etmedik. Onun da isteği doğrultusunda böyle bir karar aldık, harika bir ortam var orada onun için. Hayal ettiği kariyeriyle ilgili birçok etkinliği yakından takip etme fırsatı oluyor, diğer çocuklarım da orada okula gidiyor. Haliyle ben de yanlarındayım anneleri olarak ama ülkemi çok özlüyorum, ben Türküm" diye cevap verdi.

Kerem Bürsin ile akraba mı Bergüzar Korelden açıklama

"AKRABALIĞINIZ YOK"

Oyuncu, bir muhabirin "Kerem Bürsin ile akraba mısınız?" sorusuna çok şaşırarak, şu yanıtı verdi:

 

Kerem Bürsin'le mi? İrem Derici ile yakınlığımız var. Benim kuzenim ile onun kuzeni evli. Kerem ile de şöyle bir durum var, Kerem'in annesi benim ablamın çok yakın arkadaşıydı, o zamanlar da Kerem yeni oyunculuğa başlamıştı Amerika'da. O zamandan tanıyorum Kerem'i ama akrabalığımız yok. Kerem Bürsin'i çok seviyorum, çok vizyonlu ve yetenekli bir oyuncu, zaten kendini ispat etmiş değerli bir isim.