Cadde İrem Derici'den ayrılık açıklaması: İşler pisleşmeden bu kararı aldık

İrem Derici'den ayrılık açıklaması: İşler pisleşmeden bu kararı aldık

21.09.2023 - 08:01 | Son Güncellenme:

Son dönemde özel hayatıyla sık sık gündeme gelen İrem Derici, geçtiğimiz hafta Atakan Işıktutan ile ayrıldıklarını açıklamıştı. Önceki gün Cihangir'de görüntülenen ünlü isim, Işıktutan ile yollarını ayırmalarıyla ilgili konuştu.

İrem Dericiden ayrılık açıklaması: İşler pisleşmeden bu kararı aldık

Özel hayatı ile sıkça magazin gündemine gelen İrem Derici (36), geçtiğimiz aylarda gönlünü kendisinden 7 yaş küçük sporcu ve eski Survivor yarışmacısı Atakan Işıktutan'a kaptırmıştı.

Haberin Devamı

Ancak evlenmesi beklenen çiftten kötü haber gelmiş; sevgilisinin ailesiyle tanışmış olan İrem Derici, Atakan Işıktutan ile ayrıldıklarını duyurarak şu açıklamayı yapmıştı:

Haberler girmeye başladı, biz baştan konuşalım da kimse komplo teorilerine girmesin. 8 ay muhteşem bi’ şey yaşadık Atakan’la, hala benim için dünyanın en kıymetli insanı. Ama korkunç yoğun tempolarda çalışıyoruz ve yorgunuz. Birbirimize vakit ayıramaz olduk. Ayrılmamızın mantıklı olacağını düşündük, yıpranmamak ve sonrasında daha da kırılmamak adına. Bana hiç yaşamadığım bir sevgi yaşattığın için sana çok teşekkür ederim, iyi gününde de kötü gününde de ilk arayacağın insan benim bunu unutma tanıdığım en beyefendi adam.

İrem Dericiden ayrılık açıklaması: İşler pisleşmeden bu kararı aldık

"BEN İŞKOLİK BİRİSİYİM"

İrem Derici, son olarak önceki gün Cihangir'de bir mekandan çıkarken görüntülendi. Arkadaşının doğum gününü kutlamaya geldiklerini söyleyen Derici, Işıktutan ile ayrılığıyla ilgili konuşarak şu ifadeleri kullandı:

Tam olarak ne diyebilirim ki. Açıklama yaptık aslında. Boş bir bahane gibi geliyor belki size ama ilişki demek birlikte vakit geçirmek demek. Ben işkolik birisiyim. O kadar düzgün ve iyi kalpli bir adam ki, işler pisleşmeden ve birbirimize hırçınlaşmadan ayrılık kararı aldık.

"O da yoğun çalışıyor ben de. Konserden geliyorum arka arkaya, 3 veya 4 tane konserin ardından sevdiğin adama vakit ayıramıyorsun. Çünkü kolun bacağın tutmuyor yorgunluktan. Genelde benim ilişkilerim kavga ve gürültü ile bitiyor. Ben bu sefer böyle olsun istemedim çünkü Atakan çok değerliydi benim için. Hâlâ da öyle. Onun iyiliği benim için çok önemli."

Haberin Devamı

İrem Dericiden ayrılık açıklaması: İşler pisleşmeden bu kararı aldık

"BAŞKASI OLSA EGO YAPARDI"

Geçtiğimiz günlerde bir mekana giden Atakan Işıktutan, ayrıldığı sevgilisi İrem Derici'nin şarkısı çalınca; parçaya eşlik edip o anları sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

İrem Dericiden ayrılık açıklaması: İşler pisleşmeden bu kararı aldık

Şarkıcı, bu durumla ilgili ise "Kim hangi mekana gitse benim şarkılarım 12 yıldır her yerde. Ne kadar güzel bir hareket. Başkası olsa ego yapar ve mekanı terk eder. O yüzden bu kadar güzel andığım ve anacağım birisi kendisi. Çok mutlu oldum o videoyu izleyince. Biz ömür boyu görüşürüz de. Birimizin başına bir şey gelse ilk biz koşarız" açıklamasını yaparak; hâlâ Işıktutan'a saygı duyduğunu ve sevdiğini dile getirdi.