Cadde Hasan Can Kaya: Eski sinemalar olsa direkt rekora oynardım!

Hasan Can Kaya: Eski sinemalar olsa direkt rekora oynardım!

15.01.2024 - 07:10 | Son Güncellenme:

Hasan Can Kaya, önceki gün Bebek’te objektiflere takıldı Yurt içi ve yurt dışı gösterilerinde kapalı gişe yapan Hasan Can Kaya, “Gösterilerinizdeki başarı sinema salonlarına yansıdı mı?” sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi.

Hasan Can Kaya: Eski sinemalar olsa direkt rekora oynardım

Senarist ve oyuncu Hasan Can Kaya'nın "Hayat kadar gerçek, hayat kadar komik ve hayat kadar duygusal" diyerek özetlediği, Muzaffer Yıldırım yapımcılığında hayata geçen filmi 'Çok Aşk'ın gala gösterimi geçtiğimiz günlerde gerçekleşmişti.

Haberin Devamı

Hasan Can Kaya, yapım aşamasında da yer aldığı filmi ile ilgili, "Hayatta neler yaşanıyorsa onlar var aslında. Hem gülecekler hem üzülecekler. Filmi izleyenler bence uzun zaman sonra güzel ve keyifli bir film izlemiş olacaklar" diye konuşmuştu.

Hasan Can Kaya: Eski sinemalar olsa direkt rekora oynardım

"SEVİŞME SAHNELERİNDE ZORLANDIK"

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada, film kadrosunda yer alan Büşra Pekin ve Hasan Can Kaya'nın verdiği bir röportajda "Sevişme sahnelerinde zorlandık" ve "Hunharca öpüştük" demeleri çok konuşulmuştu.

Hasan Can Kaya: Eski sinemalar olsa direkt rekora oynardım

BAŞARISINDAN MEMNUN!

Hasan Can Kaya, önceki gün Bebek’te objektiflere takıldı. Kahvaltı sonrası aracına binerken görüntülenen Can Kaya, muhabirlerin sorularını yanıtladı. Hasan Can Kaya, senaryosunu yazdığı ve başrolünde Büşra Pekin ile birlikte yer aldığı ilk sinema filmi “Çok Aşk”ın gişedeki başarısından memnun olduğunu ifade etti.

Haberin Devamı

"BEKLENTİLERİMİZİ KARŞILADI"

İlk sinema filmi olmasına rağmen iyi bir başarı yakaladıklarını söyleyen Can Kaya, “Beklentilerimizi karşıladı. İlk film için çok iyi. Bir sürü gişe filmi batmışken bizim film bayağı karla kapattı. Tabii ki hedefim her yeni filmde daha fazla gişe yapma” dedi.

Hasan Can Kaya: Eski sinemalar olsa direkt rekora oynardım

 "BİR SÜRÜ PAHALI FİLM BATTI"

Yurt içi ve yurt dışı gösterilerinde kapalı gişe yapan Hasan Can Kaya, “Gösterilerinizdeki başarı sinema salonlarına yansıdı mı?” sorusuna “İkisi farklı alanlar. Birinde 4 senedir kapalı gişeyiz. 7 saatte bütün biletler bitiyor. Fakat sinema bambaşka. Şu anda pandemi vs sinema sektörü çok kötü durumda. Dolayısıyla ona rağmen çok iyi bir gişe yaptık. Eski sinemalar olsa direkt rekora oynardım. Mesela bir sürü pahalı film battı. Biz karla bitirdik. Bu benim ilk filmim olmasına rağmen” yanıtını verdi.

Hasan Can Kaya: Eski sinemalar olsa direkt rekora oynardım

EN ÇOK İZLENEN YERLİ FİLMLER ARASINDA

Can Kaya, “Çok Aşk” filminin mart ayı gibi dijital platformda olacağını söyledi. Hasan Can Kaya’nın “Çok Aşk” filmi 8 haftada 380 bin 433 seyirci rakamına ulaşarak 40 milyon 596 bin TL hasılat elde etti. Film, 2023 yılında en çok izlenen yerli filmler arasında yerini aldı.