Cadde Haftanın mekanları

Haftanın mekanları

29.10.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Haftanın mekanları

SERCAN KISMET- Nevşehir mimarisine uygun

Haberin Devamı

Haftanın mekanları

Göreme Vadisi’ne bakan bir tepede, kumtaşından yapılmış bir mağarada konumlanan Traveller’s Cave Hotel, misafirlerine eşsiz manzara sunuyor. Nevşehir’in geleneksel mimarisine uygun şekilde inşa edilen otelin, tüm odalarından balonlar görülüyor. Dünya mutfağında yemekler sunan otel, modern döşenmiş taş odaları, güler yüzlü hizmeti ve deneyimli personelleriyle öne çıkıyor.

Lezzet ve eğlence bir arada

Haftanın mekanları

Four Seasons Hotel Bosphorus’un beğeni kazanan restaurantı AQUA, sonbahar ve kış mevsiminde yeni konsepti AQUA Sahne ile sevilen sanatçıları ağırlıyor. 10 Aralık’a dek her cumartesi gecesi Bendeniz, Defne Samyeli, Fettah Can, Alya, Ayta Sözeri ve Sakiler sahne alacak. Her hafta deniz ürünleri ile et yemekleri alternatifli, iki aşamalı oluşturulan menüler, taze ve mevsimsel malzemelerle hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Hediye koleksiyonu

Haftanın mekanları

Godiva, zengin hediyelik ürün seçkisindeki eşsiz lezzetlerini şık sunumlarla buluşturuyor. Marka, birinci sınıf hediye seçeneği olan Royal Box Koleksiyonundan yenidoğan tebriği için Bebek Çikolata kutularına kadar her özel anınıza uygun harika hediye alternatifleri sunuyor. Godiva’nın koleksiyonunda aynı zamanda özel mesaj içeren hazır not kartları ve kurdeleler gibi hediyeleri kişiselleştirmek için seçenekler yer alıyor.

Haftanın mekanları

Kars’ta açılacak

Haftanın mekanları

Turizm sektörüne ilk adımını 2020 yaz sezonunda atan Duja Hotels, Bodrum ve Didim’in ardından dördüncü oteli olan Duja Chalet ile misafirlerine benzersiz bir kış tatili yaşatmaya hazırlanıyor. Kars Sarıkamış’ta hizmet verecek otel, 15 Aralık’ta misafirlerini ağırlamaya başlayacak. Otelde, 144 oda, kapalı yüzme havuzu, 500 kişilik toplantı salonu ve çocuk kulübü yer alıyor.

Haftanın mekanları

İmza yiyecekler

Haftanın mekanları

Happy Moon’s Grup’un 23 yıllık deneyimini lezzet severlerle buluşturduğu yeni markası No.54 Kebap&Steak, yeni sezonu birbirinden iddialı tatların yer aldığı menüsüyle karşıladı. Adını Akmerkez AVM’nin kapı numarasından alan mekanın imza lezzetleri arasında şaşlık burger, kuzu kafes ve dana asado gibi yiyecekler yer alıyor.

Haftanın mekanları

Haftanın mekanları