Cadde Haftanın mekanları...

Haftanın mekanları...

25.12.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Haftanın mekanları...

SERCAN KISMET

Haberin Devamı

Fasıl şöleni

Beykoz Çubuklu’da yeni açılan 216 Ocakbaşı, konseptiyle et sevenlerinin ilgisini çekiyor. Mekanda et çeşitlerinin yanı sıra birçok meze ve salata bulunuyor. Eşsiz bir Boğaz manzarasına sahip olan yer, misafirlerini her cumartesi fasıl şöleniyle ağırlıyor.

Haftanın mekanları...

Alternatif lezzetler

Sandaviç Kralı Beylikdüzü, misafirlerini ağırlamaya başladı. Kuaför Enver Nuhoğlu’nun sahibi olduğu mekan, 24 saat evlere paket servisi de veriyor. Mekanın lezzetleri arasında burger çeşitleri, mega dürüm, veda busesi, tost çeşitleri, kumru, sucuk ekmek ve bazlama kavurma gibi seçenekler yer alıyor.

Haftanın mekanları...

Büyüleyici atmosfer

Four Seasons Hotel Bosphorus, yeni yıla büyüleyici bir atmosferde, lezzetli yemeklere eşlik edecek eğlenceyle girmek isteyenler için birbirinden özel programlar hazırladı. Otelde yer alan AQUA Restaurant&Bar’da, Glitter&Sparks Yeni Yıl Gala Yemeği için altı aşamalı özel bir menü sunulacak. Bosphorus Balo Salonu’nda düzenlenecek A Night Under the Stars Yeni Yıl Gala Yemeği’nde ise beş aşamalı menü olacak.

Haberin Devamı

Haftanın mekanları...

Noel menüsü

HapiMAG Sea Garden Resort Bodrum, yeni yıla doğanın kalbinde, stresten uzak ve huzurla girmek isteyenler için unutulmaz bir yılbaşı tatili vadediyor. Usta şeflerin hazırladığı Noel menüsü, hindi başta olmak üzere, deniz mahsulleri ve yöresel tatlardan oluşan ziyafet sofrasıyla eşsiz bir gastronomi deneyimine davet ediyor.

Haftanın mekanları...

 Dans şovları

Bihter Etiler, pazartesi hariç haftanın altı günü misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Alper Eken’in işletmeciliğindeki mekan, tarifsiz mezelerinin yanı sıra darbuka ve dans şovlarıyla da öne çıkıyor.

Haftanın mekanları...

Hem damak hem müzik

Süleymaniye’de kapılarını bugün açan Switch, görkemli mimarisi, çarpıcı sahne şovları ve enfes yemekleriyle şehrin yeni gözdesi olma iddiasında... Dr. Alper Yüksel’in, 50 milyon TL yatırım yaparak açtığı mekanın ilk gününde Hande Yener sahne alacak. Ayrıcalıklı bir kaliteyle hizmet verecek yer, misafirlerin hem damak hem de müzik zevkine hitap edecek.

Haftanın mekanları...