Cadde Gülşen: Ülkem için yapamayacağım hiçbir şey yok!

Gülşen: Ülkem için yapamayacağım hiçbir şey yok!

06.05.2024 - 09:30 | Son Güncellenme:

Müzik dünyasının en çok konuşulan isimlerinden olan Gülşen Çolakoğlu, meslektaşı Sertab Erener'in 11 yıl önce birinci olduğu Eurovision Şarkı Yarışması'na katılmak isteyip istemediği sorusu üzerine Türkiye’ye olan sevgisini dile getirdi.

Gülşen: Ülkem için yapamayacağım hiçbir şey yok

Gülşen, önceki akşam Kıbrıs’ta bir otelde sahneye çıktı. Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan popçu, yeni şarkısının 17 Mayıs’ta çıkacağını açıkladı.

Haberin Devamı

"ÇOK GÜZEL BİR YAZ ŞARKISI"

Yeni şarkım 17 Mayıs’ta geliyor. Şu an her şey hazır. Klip de, fotoğraflar da çekildi. Şarkının sözü ve müziği her zaman olduğu gibi bana, aranje ise Ozan Çolakoğlu’na ait. Çok güzel bir yaz şarkısı oldu.

Gülşen: Ülkem için yapamayacağım hiçbir şey yok

"OZAN'I ACELE ETTİRMEYE ÇALIŞIYORUM"

Eşi Ozan Çolakoğlu ile birlikte çalışırken aralarında zaman zaman çekişme olduğundan da bahseden Gülşen, "İkimiz de işimizde çok titiziz. Şarkıyı bitirdikten sonra tezcanlılık yapıyorum, bir an önce duymak istiyorum. Üzerinde çalışırken biraz acele ettirmeye çalışıyorum ona. O süreçte biraz çekişmeler oluyor" dedi.

"AZUR MÜZİĞİ ÇOK SEVİYOR"

İşten arta kalan zamanlarda sadece Azur ile vakit geçirdiğini sözlerine ekleyen sanatçı, oğlunun da müziğe eğilimi olduğunu ve müziği çok sevdiğini söyledi.

Gülşen: Ülkem için yapamayacağım hiçbir şey yok

"ÜLKEMİZ GİBİSİ YOK"

2003 yılında düzenlenen Eurovision Şarkı Yarışması'nda birinci olan Sertab Erener’in, bu yılki organizasyonda konuk olarak sahneye çıkacağı hatırlatılan Gülşen, “Sertab’ın şarkısı harikaydı. Hâlâ dinledikçe heyecanlanıyorum. Tekrar böyle bir şey gündeme gelirse ülkem için yapamayacağım hiçbir şey yok. Bu sadece şarkı söylemek değil. Ülkemi çok seviyorum. Bizim ülkemiz gibisi dünyada yok" ifadelerini kullandı.

Gülşen: Ülkem için yapamayacağım hiçbir şey yok