Cadde Ezgi Eyüboğlu takipçilerinin sorularını yanıtladı

Ezgi Eyüboğlu takipçilerinin sorularını yanıtladı

28.08.2020 - 15:57 | Son Güncellenme:

Bir süredir Oğulcan Engin ile aşk yaşayan Ezgi Eyüboğlu, sosyal medya hesabından takipçilerinin sorularını yanıtladı. Hakkında merak edilenlere açıklık getiren oyuncu, ‘En büyük ‘İyi ki’n nedir?’ sorusuna "Ailem" yanıtını verdi.

Ezgi Eyüboğlu takipçilerinin sorularını yanıtladı

Sosyal medya hesabını aktif kullanan isimlerden biri olan Ezgi Eyüboğlu, normalleşmenin ardından sevgilisi Oğulcan Engin ile tatile çıkmıştı. Bodrum-Çeşme arasında mekik dokuyan çift, geçtiğimiz günlerde İstanbul'a geri döndü. Tatil dönüşü de Instagram hesabından paylaşım yapmaya devam eden Eyüboğlu, takipçileriyle soru-cevap etkinliği gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

Hakkında merak edilen birçok soruya yanıt veren Eyüboğlu, fiziksel özellikleriyle ilgili soruyu da cevapladı. Güzel oyuncu, boyunun 1.68 metre ve kilosunun 53 olduğunu söyledi.

Bir hayranın ‘Hayatının bir yılı çıkartacak olsaydın hangi yıl olurdu?' sorusuna Eyüboğlu, “Güzel bir soru aslında. Domino taşı gibi aslında birini çıkartırsam diğerlerinin düzeni bozulacak. Bu yüzden hiçbirine dokunmazdım. Tecrübe diyelim” yanıtını verdi.

Ezgi Eyüboğlu takipçilerinin sorularını yanıtladı

'EN BÜYÜK İYİ Kİ'M AİLEM'

İkizler burcu olduğunu belirten Ezgi Eyüboğlu, bu konuda küçük bir sitem etti. Oyuncu, “Bunu söyleyince hep kısa süreli bir sessizlik olur. Ne isterler bu İkizler burcundan gerçekten anlamıyorum. Belki bunu yakın çevremize sormak daha doğru olur diye düşünüyorum” dedi.

Haberin Devamı

Takipçilerinden gelen “En büyük ‘İyi ki’n nedir?” sorusuna Eyüboğlu, “Birçok iyikim var tabii ki. Ama en büyüğü: annem ve babam. Ailem…” yanıtını verdi.

Ezgi Eyüboğlu takipçilerinin sorularını yanıtladı

'UMARIM EN KISA ZAMANDA EKRANDA OLURUM'

Son olarak ‘Bir Aile Hikayesi' dizisinde rol alan Ezgi Eyüboğlu, hayranlarını çok özlediğini belirtti ve “Ben de bilmiyorum bizim meslek belirsizlikleriyle meşhurdur. Umarım en kısa zamanda ekranda olurum” dedi.