Cadde ‘Evlilik zorunlu değil’

‘Evlilik zorunlu değil’

27.07.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Bilge Öztürk, Daren Gerede’yle nikâh masasına oturacağı haberlerine, “Mutlu olduktan sonra evlilik durumunun zorunluluğunu hissetmiyorum” dedi.

‘Evlilik zorunlu değil’

Bilge Öztürk, önceki gün Nişantaşı City’s’den çıkarken görüntülendi. Bennu Gerede’nin oğlu Daren Gerede’yle evleneceği konuşulan spor eğitmeni, “Düğün hazırlığı gibi bir şey yok. Öyle bir girişimimiz de bulunmuyor. Genel olarak evlilikle ilgili hiçbir telaşım olmadı. Mutlu olduktan sonra evlilik durumunun zorunluluğunu hissetmiyorum. Bu iş kalpte bitiyor. Çok mutluyum. İnşallah evlilik olsun ya da olmasın uzun süre devam etmesini istiyorum” dedi.

Haberin Devamı

Sevgilisinin kendisinden 22 yaş küçük olması nedeniyle sık sık sosyal medyada gündem olan Öztürk, “İnsanların birbirleriyle anlaşmasına ve insan sevmesine inanıyorum. Ailem ve çevremde de bu konuyla ilgili bir soruyla karşılaşmadım” diye konuştu. Kaptan ehliyeti olan ve açık denizlerdeki deneyimlerinden bahseden spor eğitmeni, kendi teknelerini kullandığını belirterek, “33-34 metrelik bir tekne kullanabiliyorum” şeklinde konuştu.