Emre Kara

Emre Kara

emrekarayazar@gmail.com

Tüm Yazıları

* Tanıştığınız ilk günler çok aşırı, abartılı ve gereğinden yüksek davranıp 'sana aşık oldum' veya 'seni seviyorum' diyorsa başlamayın. Çabuk başlayan, çabuk biter. Etkilenmedir o, yeterince tanımadığınız birine 'seviyorum' diyemezsiniz.

* 'Burnun büyük, ellerin çirkin, dudakların ince' dediği an bitirin. Çünkü biraz zaman sonra 'gözünün üstünde kaşın var' da diyecek. Yani birini olduğu gibi sevmeyen, zaten onu hiç sevmemiş demektir.

* Türk dizisi sevdiğiniz halde, sevmediğiniz netflix dizilerini seviyormuş gibi hissetmek zorunda kaldığınız an bitirin. Çünkü karşınızdakini mutlu etmek için vereceğiniz her taviz sizi kendinizden uzaklaştırır ve mutsuz eder.

Haberin Devamı

* İlişkiniz devam etsin diye 'elde tutma stratejileri' yapmaya başladığınız an bitirin. Bu zaten bir şeylerin yolunda gitmediğini gösterir ve ilişki mevcut durumdan da kötüye gider.

* Sudan sebeplere kavga çıkartıp hemen özür diliyorsa bitirin. Sizi hem kırması hem de gönlünü alması kolay biri olarak görüyorsa zaten yedek olarak görüyordur.

* Beraber geçirdiğiniz zamanda sizden çok telefonuyla ilgileniyorsa orada bitirin. Konuşacak konunuz yoksa zaten birbiriniz için uygun değilsiniz.

* Telefonlarınızı hemen açmıyor, birkaç saat sonra dönüyorsa bitirin. Gerçekten seven ne olursa olsun o telefonu açar. İşlerini sizden değerli görene zaman harcamayın.

* Aldığınız hediyeyi beğenmeyip değiştiriyorsa bitirin. Sizi gerçekten seven biri ne aldığınızı değil, alınan şeyin sizden gelmesini önemser.

* Beraber yapmayı planladığınız tatil için heyecanlanmıyorsa bitirin. Çiftlerin beraber yapacağı tatil şüphesiz birbirlerini en iyi tanıyacağı aktivitedir.

* Sabah evden çıkarken 'gitme' demiyorsa bitirin. Sabırsızlıkla gitmenizi bekleyen biri zaten öbür gün 'gel' de demez.

* Bir çok istekli, bir çok sıkılmış davranıyorsa bitirin. Sizi; yalnız kaldıkça kendini, beraberken egosunu avutacağı biri olarak görmesine izin vermeyin.

* Sık sık eski sevgilisinden bahsediyorsa bitirin. İnsan neyin eksikliğini hissederse diline o vurur. Eski sevgiliden bahsedenin aklı eski sevgilidedir.

Haberin Devamı

* Bittikten aylar sonra gelip özür diliyorsa tekrar başlamayın. Muhtemelen yalnız kaldı ya da diğer ilişkisi beklediği gibi gitmedi. Sizi yedek oyuncu görüp maça tekrar sokmasına izin vermeyin.