Emrah Akçaay

Emrah Akçaay

emrah.akcaay@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Geçtiğimiz gün kaleme aldığım ‘Ünlü Kulübe Haciz Skandalı’ başlıklı yazımın ikinci perdesiyle başlıyorum satırlarıma. Kısa süre içerisinde yazıyla ilgili değerli okuyucularımızdan çok sayıda geri dönüş maili ve sosyal medya yorumları aldım.

O geceki durumu evraklarla açıkladığım ilk yazımdan sonra, şimdi sıra ikinci perde satırlarımla konuyu sonlandırmada.
Yazımda muhatap olunan Reina yetkilileri ve davacı vekili Avukat Baran Akçan ile telefon görüşmeleri yaptım.

Reina yetkilileri ‘herhangi bir haciz durumuyla alakası olmamasına rağmen’ davacı olan tarafın kendilerini icra memuru ve polislerle ziyaret etmesine çok üzüldüklerini dile getirdiler. Peki neden böyle bir olay yaşandı o gece?

Haberin Devamı

Durum tamamen ‘art niyet’ içeriyor. Çünkü ilk yazımda da bahsettiğim gibi ortada gözüken borç Reina’nın değil, başka bir şirketin yıllar önce kaybettiği davadan günümüze gelen cüzi bir meblağ. Bu ödenecek meblağ hakkında da borçlu şirket yetkilileriyle alacaklı arasında, borçlu şirketin kazandığı bir davadaki alacağının karşılıklı olarak talep edilmemesi konusunda yıllar önce mutabakat yapıldığı halde, borçla ilgisi olmayan Reina’ya hacze gelinmesinin ‘etik olmayan’, ‘art niyet’ içeren bir komplo olduğu öğrenilmiştir.

Dünyanın en önemli gece kulüplerinden biri olan Reina’ya ‘kötü’ imajı vermek isteniyorsa, bence bu tamamen asılsız bir davranış olur. Çünkü yurt dışında tanıştığınız kişilerin ülkemiz hakkında bildiği üç eğlence kelimesi var: ‘Megastar Tarkan’, ‘Antalya’ ve ‘Ortaköy Reina’

Bodrum’da açılıyor

Asmalımescit’in sembol mekanı ‘Off Pera’ yazlık mekan atağına kalktı. Mekan yetkilileri Bodrum’un Gümüşlük mevkiinde ‘Gümüşlük Off’u açmak için kolları sıvadı. Gümüşlük Off’un bu yaz Bodrum sahillerinin en hit mekanlarında biri olacağından hiç şüphem yok.

En hit mekanlar

Terör saldırılarının kötü yönde etkilendiği eğlence ve yeme - içme sektörü yavaş yavaş toparlanmaya başladı. Nişantaşı’nda Wanda İstanbul, Grey ve Başköşe, Bebek’te Lucca, Etiler’de Nusr-et ve Günaydın, Asmalımescit’te Zilly Pera, Baylo ve Soho House şu an İstanbul’un en hit mekanları olarak ön plana çıkıyorlar.