Cadde Elon Musk'ın sırrı! Gizli bir çocuğu olduğu ortaya çıktı

Elon Musk'ın sırrı! Gizli bir çocuğu olduğu ortaya çıktı

11.09.2023 - 11:08 | Son Güncellenme:

Teknoloji devi Tesla ve Spacex'in kurucusu, Twitter'ın (yeni adıyla X) sahibi olan Elon Musk'ın gizlice bir çocuk sahibi daha olduğu ortaya çıktı. Böylece üç farklı kadından toplam 10 çocuğu olan (ilk çocuğu 10 aylıkken hayatını kaybetmişti) ABD'li milyarderin çocuk sayısı 11'e yükselmiş oldu.

Elon Muskın sırrı Gizli bir çocuğu olduğu ortaya çıktı

Gerçek adı Claire Elise Boucher olan Kanadalı müzisyen Grimes (35) ile Elon Musk, Mayıs 2018-Eylül 2021 yılları arasında aşk yaşamıştı. Dünyaca ünlü 52 yaşındaki iş insanı, ayrılık gerekçesi olarak yoğun işleri nedeniyle sık sık ayrı şehirlerde bulunma zorunluluğunu göstermişti.

Haberin Devamı

Mayıs 2020'de X AE A-Xii adında (takma adı X) bir oğulları olan, kısa süre sonra ayrılığa dayanamıp yeniden bir araya gelen ikilinin, Aralık 2021'de ise taşıyıcı anne yoluyla kızları Exa Dark Sideræl dünyaya gelmişti. Exa'ya da 'Y' takma adı verilmişti.

Elon Muskın sırrı Gizli bir çocuğu olduğu ortaya çıktı

ÇOCUK SAYISI 11'E ÇIKTI!

Grimes, kızları Y doğduktan sonra Musk ile aralarının tekrar bozulduğunu ve Mart 2022'de ayrıldıklarını duyurmuştu. İki çocukları olduğu bilinen çiftin, yaklaşık dört yıl süren ilişkilerinden bir çocuğu olduğu daha ortaya çıktı.

ADI TECHNO MECHANICUS

Forbes’a göre 249 milyar dolarlık servetiyle 'dünyanın en zengin insanı' olan Musk'ın Walter Isaacson imzalı biyografisi 12 Eylül'de yayınlanacak. Biyografiye yer veren New York Times, Musk'ın şarkıcı Grimes'tan Techno Mechanicus adında üçüncü bir çocuğu olduğunu yazdı.

Elon Muskın sırrı Gizli bir çocuğu olduğu ortaya çıktı

Haberin Devamı

'TAU' DİYE SESLENİYOR

Yapay zekâ ve uzay hamleleriyle gündemden düşmeyen Musk'ın, eski sevgilisinden doğan çocuğuna 'Tau' olarak seslendiği öne sürüldü. Çocuğun cinsiyeti ve doğum tarihi gibi detaylara dair ise bir bilgi bulunmuyor.

Elon Muskın sırrı Gizli bir çocuğu olduğu ortaya çıktı

İKİZ ÇOCUKLARIYLA FOTOĞRAF

Özel hayatıyla da çok konuşulan Elon Musk, Grimes ikinci çocuğunu dünyaya getirmeden önce Neuralink şirketi yöneticisi Shivon Zilis ile ilişkisinden Kasım 2021'de biri kız biri erkek ikiz babası olmuştu. Bu doğum Temmuz 2022'ye kadar saklı kalmıştı.

Elon Muskın sırrı Gizli bir çocuğu olduğu ortaya çıktı

İkizlerin ilk fotoğrafı, geçtiğimiz günlerde biyografisini yazdığı Elon Musk'ın evinin kapılarını açtığı Walter Isaacson tarafından paylaşılmıştı. Zilis Musk'ın yakında iki yaşına girecek Strider ve Azure adındaki ikizleri babalarının kucağında ilk kez poz vermişti.