Cadde Elif Ada Tatlıses 11 yaşında! Hülya Avşar kayıtsız kalmadı

Elif Ada Tatlıses 11 yaşında! Hülya Avşar kayıtsız kalmadı

15.04.2024 - 13:36 | Son Güncellenme:

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ile eski eşi Ayşegül Yıldız'ın kızları Elif Ada, 9 Nisan'da 11 yaşına bastı. Yıldız, kameralardan uzak tutmaya özen gösterdiği Elif Ada'nın doğum gününü sürpriz parti ve duygusal bir mesajla kutladı. Yaş günü paylaşımına kayıtsız kalmayan ünlü isimlerden biri de Hülya Avşar oldu.

Ayşegül Yıldız, 27 Eylül 2011 tarihinde İbrahim Tatlıses ile nikâh masasına oturmuş, 9 Nisan 2013'te kızları Elif Ada dünyaya gelmişti. Ünlü çift, 2013'te anlaşmalı olarak tek celsede evliliklerini sonlandırmıştı.

Haberin Devamı

Yıldız, kızı Elif Ada'ya doğum günü kutlaması yaptı. Instagram hesabından doğum gününe ait kareler yaınlayan Ayşegül Yıldız, duygu yüklü bir de mesaja imza attı.

Elif Ada Tatlıses 11 yaşında Hülya Avşar kayıtsız kalmadı

"SENİNLE YOL ALMAK BAŞIMA GELEN EN GÜZEL ŞEY"

Prensesim senin annen olduğum için çok şanslıyım. Anneliği seninle öğrenmek ve seninle yol almak hayatım boyunca tattığım en güzel duygu ve başıma gelen en güzel şey. Hoş gelsin yeni yaşın.

Sana sağlık, mutluluk, huzur ve başarı getirsin. Tüm hayallerin, tüm dileklerin ömrün boyunca gerçek olsun bebeğim, Rabbim karşına hep iyi insanları çıkarsın. İyi ki doğmuşsun. İyi ki varsın çiçeğim.

Elif Ada Tatlıses 11 yaşında Hülya Avşar kayıtsız kalmadı

HÜLYA AVŞAR: ELİF ADA ÇOK BÜYÜDÜ

Elif Ada'nın yaş günü paylaşımına binlerce beğeni ve çok sayıda yorum geldi. İbrahim Tatlıses'in yakın arkadaşı Hülya Avşar'ın, kalp emojisi ile "Allah bagışlasın. Çok büyüdü, nice mutlu yıllara" yorumu dikkat çekti.

Elif Ada Tatlıses 11 yaşında Hülya Avşar kayıtsız kalmadı

Şarkıcı Safiye Soyman, "Ay canım benim. Nice güzel yaşlara. Çok tatlı maşallah Ayşeciğim" ifadelerini kullandı. Petek Dinçöz ise "Nice mutlu yıllara Rabbim yüzünü hep güldürsün" mesajını yazdı.

Haberin Devamı

"SENİ DE BABA MI ÇOK SEVİYORUM"

Elif Ada da aynı paylaşıma kendi Instagram hesabında yer verip, "Canım anneciğim çok teşekkür ederim. Benim annem olduğun için ben de çok şanslıyım. Seni de babamı da çok seviyorum" karşılığını verdi.

Elif Ada Tatlıses 11 yaşında Hülya Avşar kayıtsız kalmadı

Yazarlar