Cadde Diziler Dramax ile dünyaya açılıyor

Diziler Dramax ile dünyaya açılıyor

15.04.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Güçlü, zengin ve renkli içeriğiyle Dramax, Türk yapımlarını İspanyolca ve Arapça dublaj seçeneğiyle dünyanın dört bir yanından kullanıcılarla buluşturuyor.

Diziler Dramax ile dünyaya açılıyor

Türkiye dışında, dünyanın dört bir yanındaki kullanıcılara yönelik hazırlanan abonelik sistemiyle hayata geçirilen yeni dijital platform Dramax, yayın hayatına başladı.

Haberin Devamı

Türkiye’nin en büyük medya kuruluşlarından Demirören Medya bünyesinde yayına başlayan ve Türk yapımlarını dünyayla buluşturan platform için Dramax İcra Kurulu Üyesi Murat Saygı, “Yayınlandığı tarihlerde tüm Türkiye’yi ekran başına kilitleyen Türk dizileri şimdi tek bir platform üzerinden tüm dünyadaki erişimini artırıyor. 5 bin saatten fazla dizi içeriğiyle yayın hayatına başlayan Dramax, tüm yapımları İspanyolca ve Arapça dublajlı versiyonlarıyla yayınlıyor. Platforma önümüzdeki dönemde Rusça, Urduca ve İngilizce başta olmak üzere yeni dil seçenekleri de yüklenecek” dedi.

Dramax’ta aylık tekil paket 4.99 dolar, aile paketi ise 8.99 dolar’dan kullanıcılara sunuluyor.

Diziler Dramax ile dünyaya açılıyor

Diziler Dramax ile dünyaya açılıyor

(Soldan sağa) Dramax Proje Müdürü Aytek Dorken, Dramax Dijitalden Sorumlu Grup Başkanı Görkem Gürel, Dramax Kurumsal İletişim ve Pazarlama Direktörü Didem Koçak, Dramax İcra Kurulu Üyesi Murat Saygı