Cadde Didem Kınalı: Ben bıraktım! Dansözlükle alakam kalmadı

Didem Kınalı: Ben bıraktım! Dansözlükle alakam kalmadı

03.02.2024 - 16:27 | Son Güncellenme:

İbrahim Tatlıses'in sunduğu 'İbo Show' programındaki dans performanslarıyla adından söz ettiren, Ekim 2022'de ‘Sabırsız Nefsim’ isimli bir single çıkararak şarkıcılığa adım atan Didem Kınalı, uzun yıllar 'Oryantal Didem' olarak tanınması hakkında konuştu.

Didem Kınalı: Ben bıraktım Dansözlükle alakam kalmadı

Şimdlerde müzik kariyeriyle ön planda olan Didem Kınalı, önceki gece Fatih'te bir mekanda sahneye çıktı. Sahne öncesi basın mensuplarının soruları yanıtlayan Kınalı, oryantelliği bıraktığını belirtti.

Haberin Devamı

"DELİ GİBİ MESAJLAR GELİYOR"

Ben oryantal değilim arkadaşlar. Bana deli gibi mesaj geliyor 'Dans dersi verir misin?' diye. Arkadaşlar ben bıraktım, ders de vermiyorum. Dansözlükle ilgim ve alakam kalmadı.

Didem Kınalı: Ben bıraktım Dansözlükle alakam kalmadı

"İNSANLAR O TİPLERE GÜLÜYORLAR"

Son dönemde ünlü erkeklerin yaptırdığı estetikleri değerlendiren Didem Kınalı, "Yok yaptırmasınlar ya! Benim erkek arkadaşım olsa ve yaptırsa 'Lütfen yaptırma' derim. O kadar kötü duruyor ki insanlar gülüyorlar o tiplere. Gökhan Özen de olmuş. Kör müyüz canım? Çok net ortada yani" ifadelerini kullandı.

Didem Kınalı: Ben bıraktım Dansözlükle alakam kalmadı

"HAYATIMDA İLK KEZ GÖRDÜM"

Geçtiğimiz aylarda sokakta köpeğini gezdirirken büyük şok yaşayan 37 yaşındaki şarkıcı, "Daha sonrasında arkadaşları gece 3'te önümü kesti. 'Benim arkadaşım öyle bir şey yapmaz' dediler. Ben tanımıyorum ama kesinlikle, ilk kez gördüm hayatımda. Köpeğimi tuvalete çıkarmıştım sadece. 'Savcılığa gitsem mi?' diye düşündüm aslında kararsız kaldım ama korktum ve gitmeye karar verdim" açıklamasını yaptı.

Didem Kınalı: Ben bıraktım Dansözlükle alakam kalmadı