Cadde Cinsel tacizle suçlanan Gary Busey, parkta pantolonunu indirdi!

Cinsel tacizle suçlanan Gary Busey, parkta pantolonunu indirdi!

23.08.2022 - 09:45 | Son Güncellenme:

'Point Break', 'Under Siege' ve 'Lethal Weapon' gibi yapımlarla tanınan ünlü aktör Gary Busey; New Jersey'deki bir hayran buluşmasında üç kadını taciz etmekle suçlanmasının ardından; California'daki bir parkta pantolonunu indirip banklara oturmuşken yakalandı. İşte detaylar...

Cinsel tacizle suçlanan Gary Busey, parkta pantolonunu indirdi

78 yaşındaki Aktör Gary Busey; New Jersey'deki bir korku filmi toplantısında üç kadını taciz etmekle suçlandıktan sonra, gün ortasında halka açık bir California parkında pantolonu indirerek oturmuşken yakalandı.

Haberin Devamı

Hakkındaki cinsel taciz suçlamalarından rahatsız görünmeyen aktör, yardımcı bir rol üstlendiği 1991 yapımı 'Point Break' filmine gönderme yapan tişörtüyle arabasından indi ve banklara doğru gitti; oturdu, telefonunu çıkardı ve pantolonunu indirdi.

Cinsel tacizle suçlanan Gary Busey, parkta pantolonunu indirdi

OKYANUSU İZLEDİ

DailyMail'de yer alan habere göre; Busey, ardından etraftaki kimsenin onu bu uygunsuz hareketi yaparken yakalamadığından emin olmak için etrafına bakındı. Aktör, sonrasında ise bir sigara içti ve arabasına geri dönüp parktan ayrılmadan önce yaklaşık 30 dakika boyunca okyanusu izledi.

YILLAR ÖNCE DE YAPMIŞ

Page Six'te yer alan habere göre ise; Busey'nin neden parkta pantolonunu indirdiği belli değil, ancak bunu toplum içinde ilk kez yapmıyor. 2014'te 'Celebrity Big Brother'ın İngiltere versiyonuna katılırken aynı şeyi defalarca yaptığı bildirilmişti.

Haberin Devamı

Aktör, o zaman konuyla ilgili; dizi yüzünden bunu yaptığını açıklamış, "Dizim yan tarafa doğru yerinden çıkıyor. O zaman oturuyorum ve dizimi sabitliyorum" şeklinde konuşmuştu.

Cinsel tacizle suçlanan Gary Busey, parkta pantolonunu indirdi

POLİS AÇIKLAMA YAPTI

Polis, ünlü isim hakkındaki cinsel taciz suçlamalarının geçtiğimiz hafta sonu Cherry Hill’deki Doubletree Otel’de düzenlenen yıllık korku filmi odaklı Monster Mania’da yaşandığını belirtti. Cherry Hill Polisi, bir imza ve hayran buluşması sırasında, Busey'nin üç kadına uygunsuz bir şekilde dokunduğunu açıkladı.

Polis başlangıçta şüpheliyi aktör olarak tanımlamadı, ancak Busey'nin suçlamalarla karşı karşıya olduğunu söyleyen bir açıklama yaptı. Toplantının avukatı Nikitas Moustakas ise; etkinliğin şirketinin, 'kongreye katılanların ve ünlü bir konuğun karıştığı iddia edilen bir olayla ilgili soruşturmalarında yetkililere yardımcı olduğunu' söyledi.

İLK SUÇLANIŞI DEĞİL

Bu, Busey'nin ilk kez tacizle suçlanışı değil. Aktör, 2011 yılında 'Celebrity Apprentice'in bir sezonunda, şovun bir kadın çalışanına cinsel tacizde bulunmakla da suçlandı.

Cinsel tacizle suçlanan Gary Busey, parkta pantolonunu indirdi

GARY BUSEY KİMDİR?

Genelde yardımcı rollerde oynayan Gary Busey, 1978'de 'The Buddy Holly Story' filminde başrol oynadığı için dikkat çekmiş ve en iyi erkek oyuncu dalında Oscar'a aday gösterilmişti.

Haberin Devamı

Çeşitli oyunculuk çalışmaları arasında 'Point Break', 'Under Siege', 'Lethal Weapon' ve 'Predator 2' bulunmaktadır.

2006 yılından beri birlikte olduğu Steffanie Sampson ile evli olan aktör'ün, bu evlilikten Luke adını verdiği 12 yaşında bir oğlu var. Busey'nin ayrıca önceki ilişkilerinden Jake (51) ve Alectra (28) isimlerinde iki çocuğu daha var.

Ünlü isim, geçmişte eşine şiddet gösterdiği suçlamasıyla da tutuklanmıştı.