Cadde Cici Babam oyuncuları! Cici Babam filmi konusu nedir, nerede çekildi?

Cici Babam oyuncuları! Cici Babam filmi konusu nedir, nerede çekildi?

18.08.2021 - 20:42 | Son Güncellenme:

Yerli komedi filmi Cici Babam, oyuncu kadrosu le ilgi görmeye devam ediyor. 2018 yılından vizyona giren filmde, üç kardeşin hikayesi anlatılıyor. Meltem Bozoflu tarafından yönetilen Cici Babam filmi, televizyon ekranlarında film severlerin karşısına çıkıyor.

Cici Babam oyuncuları Cici Babam filmi konusu nedir, nerede çekildi

Cici Babam, komedi türünde öne çıkan yapımlar arasında yer alıyor. Onur Atilla, Özgün Aydın, Mahir İpek ve Onur Buldu gibi isimlerin başrolde yer aldığı film, 2018 yılında beyazperde de yer aldı. Anneleri evlenen üç kardeşin maceraları anlatılıyor. İşte, Cici Babam filmi detayları...

Haberin Devamı

CİCİ BABAM KONUSU

Babası ölen üç yetişkin kardeşe yeni bir Cici Baba gelince işler karışır. Cici Baba kendini kabul ettirmeye çalışırken, annelerinin evlenmesini istemeyen üç kardeş bu durumu engellemek için elinden geleni yapacaktır. Güldür Güldür Show ekibinin kaleminden çıkan bu unutulmayacak komedi, izleyiciyi kahkahanın hiç durmayacağı bir serüvene davet ediyor.

CİCİ BABAM NEREDE ÇEKİLDİ? 

Eğlenceli hikayesi ile izleyeni ekrana kitleyen Cici Babam filminin çekimlerinin büyük bölümü Köyceğiz'de ve Muğla'nın farklı yerlerinde gerçekleştirildi.

CİCİ BABAM OYUNCULARI

Onur Atilla
Özgün Aydın
Mahir İpek
Onur Buldu
Uğur Bilgin
Derya Karadaş
Arif Erkin Güzelbeyoğlu
Aslı İnandık
Alper Kul
Yasemin Çonka
Meltem Yılmazkaya
Burak Topaloğlu
İrem Sak
Defne Yalnız
Kuvvet Yurdakul
Ayhan Sicimoğlu
Kayhan Yıldızoğlu

Yazarlar