Cadde Chanelle Hayes saç ektirdi: Kendimden nefret eder hale gelmiştim!

Chanelle Hayes saç ektirdi: Kendimden nefret eder hale gelmiştim!

05.03.2022 - 12:26 | Son Güncellenme:

'Big Brother' adlı reality şov ile adını geniş kitlelere duyurmayı başaran 34 yaşındaki Chanelle Hayes'in hayatı, spor sonrası çekilen fotoğrafıyla değişti. "Bütün görebildiğim saçlarımın ne kadar ince" olduğu diyen Hayes, saç dökülmesinden kurtulmak için harekete geçti. Hayes, sekiz saat süren bir saç ektirme operasyonu geçirdi.

Chanelle Hayes saç ektirdi: Kendimden nefret eder hale gelmiştim

İngiliz TV ünlüsü ve model Chanelle Hayes, alın kısmındaki saçlarının incelip dökülmeye başladığını fark edince çareyi saç ektirmede buldu.

Haberin Devamı

Hayes'in bu operasyona karar vermesine neden olan ise spor salonundan çıkarken bir paparazzi tarafından çekilen fotoğrafı. Chanelle Hayes, fotoğrafı basında görünce alın bölgesindeki saçlarını kaybettiğini ve durumun çok da iyi gitmediğini fark ettiğini ifade etti.

"KORKUNÇTU"
İngiliz The Sun gazetesine konuşan 34 yaşındaki yıldız, "Bu korkunçtu. 45 dakika boyunca spor yapmıştım ve fotoğrafta çok saçma görünüyordum. Yüzüm kızardı" dedi. Chanelle Hayes , daha sonra da "Bütün görebildiğim saçlarımın ne kadar ince, cansız olduğu ve alın bölgemdeki saç kaybıydı" ifadelerini kullandı.

Chanelle Hayes saç ektirdi: Kendimden nefret eder hale gelmiştim

'Big Brother' adlı reality şov ile adını duyuran Hayes, o fotoğrafın birçok gazetede yayınlanmasından sonra da toplum arasına karıştığı zaman saçlarının dökülen bölgesini meraklı gözlerden saklayan modeller kullanmaya karar verdiğini söyledi.

Haberin Devamı

Chanelle Hayes, gazeteye verdiği röportajda daha önce yıllar boyu süren fazla kilolarıyla mücadelesine de değindi. Uyguladığı beslenme ve spor programları işe yaramayınca çareyi midesine kelepçe taktırmakta bulan Hayes, saç dökülmesinin ise bu durumla aynı olmadığını anlattı. Ünlü isim, "Fazla kilolarımı çok sorun etmemiştim. Bu konuda bir şeyler yapabileceğimi biliyordum. Ama incelen ve dökülen benim saçlarımdı. Bu konuda ne yapabilirdim?" dedi.

"GÜVENİMİ YIKTI"
Saç kaybını gördükten sonra bir hafta boyunca spor salonuna gitmediğini söyleyen Hayes, şu ifadeleri kullandı; "Kendimden nefret etmeye başladım. Bu durum gerçekten benim kendime olan güvenimi yıktı."

"YAĞMURLU GÜNLERDE SOKAĞA ÇIKAMADIM"
Daha sonra sosyal medyada itici yorumlar almaya başladığını belirten Chanelle Hayes, evden dışarı her adım attığında o saç kaybının başkaları tarafından görülebileceğinden korktuğunu ifade etti. Hayes, ayrıca yağmurlu günlerde ise sokağa çıkamadığını da sözlerine ekledi.

Chanelle Hayes saç ektirdi: Kendimden nefret eder hale gelmiştim

KAMUOYUYLA PAYLAŞMAYA KARAR VERDİ
Chanelle Hayes, bu konuya neden bu kadar odaklandığını da "Çünkü saç kaybını gizlemek zor" sözleriyle anlattı. Hayes, operasyondan sonraki süreç hakkında da "Başlarda bebek saçları gibiydi, uzamaya başlaması iki ay sürdü" ifadelerini kullandı. Chanelle Hayes, bütün bunları 2020 yılında yaşadı. Şimdi saçları istediği gibi görünmeye başladığında da kamuoyuyla paylaşmaya karar verdi.

Chanelle Hayes saç ektirdi: Kendimden nefret eder hale gelmiştim