Cadde Ceylan'ın 4 milyon TL'lik yeni oyuncağı!

Ceylan'ın 4 milyon TL'lik yeni oyuncağı!

04.09.2023 - 08:38 | Son Güncellenme:

Değişimiyle sık sık dikkatleri üzerine çeken bir zamanların 'Küçük Ceylan'ı şarkıcı Ceylan Avcı, City's Nişantaşı'nda görüntülendi. Sanatçı, yeni aldığı 2023 model 4 milyon TL'lik aracıyla dikkat çekti.

Ceylanın 4 milyon TLlik yeni oyuncağı

Daha önce Selena Gomez, Gülşen, Elçin Sangu ve Kris Jenner'a benzetilen Ceylan, sık sık değiştirdiği imajıyla gündeme geliyor. Geçtiğimiz aylarda saçlarını sarıya boyatan ünlü isim, son olarak yeni imajıyla Marilyn Monroe'ya benzetilmişti.

Haberin Devamı

"ŞARKI ÇIKARDIĞIMDA HABER OLMUYORUM"

Değişimiyle ilgili konuşan Ceylan, "Yüzümü o kadar değiştirdim ki telefonum dahi tanımıyor. 40 senedir bu sektördeyim. Ben şarkı çıkardığımda haber olmuyorum ama imaj değiştirdiğimde haber oluyorum. Takdir edilmeyi beklemiyorum zaten" demişti.

Ceylanın 4 milyon TLlik yeni oyuncağı

"KALÇAMDA ESTETİK YOK"

Ceylan "Eskiden çok zayıf bir kadındım. Kilo aldıktan sonra vücut hatlarım değişti. Kalçamın estetik olduğu iddiası kesinlikle yalan. Yüzümde estetik var ama kalçamda kesinlikle yok" açıklamasıyla dikkat çekmişti.

Ceylanın 4 milyon TLlik yeni oyuncağı

4 MİLYON TL'LİK ARAÇ!

Ceylan, son olarak City's Nişantaşı'nda görüntülendi. Sanatçı, yeni aldığı 2023 model 4 milyon TL'lik aracıyla dikkat çekti. Ceylan, "Bu sene çok sahne vardı. Konserden konsere koştum. Önümüzdeki günlerde Alişan ile düet çalışmamız olacak. Onun öncesinde Bodrum'a gidip bir hafta tatil yapacağım" dedi. 

Ceylanın 4 milyon TLlik yeni oyuncağı