Cadde Ceylan yeni yaşını kutladı! 'Bugün hikayemin başladığı gün'

Ceylan yeni yaşını kutladı! 'Bugün hikayemin başladığı gün'

25.06.2023 - 19:34 | Son Güncellenme:

Son dönemde geçirdiği estetik operasyonlar nedeniyle yüzündeki değişimle sık sık gündeme gelen şarkıcı Ceylan Avcı, yeni yaşını kutladı. 49 yaşına basan şarkıcı, doğum gününde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımıyla adından söz ettirdi.

Ceylan yeni yaşını kutladı Bugün hikayemin başladığı gün

Değişimiyle sık sık dikkatleri üzerine çeken bir zamanların 'Küçük Ceylan'ı şarkıcı Ceylan Avcı, son görüntüsüyle gündem olmuştu.

Haberin Devamı

SON HALİ MARİLYN MONROE'YA BENZETİLDİ

Daha önce Selena Gomez, Gülşen, Elçin Sangu ve Kris Jenner'a benzetilen Ceylan, sık sık değiştirdiği imajıyla gündeme geliyor. Geçtiğimiz aylarda saçlarını sarıya boyatan ünlü isim, son olarak yeni imajıyla Marilyn Monroe'ya benzetilmişti.

Ceylan yeni yaşını kutladı Bugün hikayemin başladığı gün

"ŞARKI ÇIKARDIĞIMDA HABER OLMUYORUM"

Geçtiğimiz günlerde, 2. Sayfa programına konuk olan Ceylan, yüzünde estetik olduğunu ve değişiminden dolayı mutlu olduğunu belirtmişti. Değişimiyle ilgili konuşan Ceylan, "Yüzümü o kadar değiştirdim ki telefonum dahi tanımıyor. 40 senedir bu sektördeyim. Ben şarkı çıkardığımda haber olmuyorum ama imaj değiştirdiğimde haber oluyorum. Takdir edilmeyi beklemiyorum zaten" demişti.

Ceylan yeni yaşını kutladı Bugün hikayemin başladığı gün

"KALÇA ESTETİĞİ YAPTIRMADIM"

Haberin Devamı

Kalça estetiği yaptırdığı konuşulan Ceylan, bu iddiaya canlı yayında cevap vermiş ve "Eskiden çok zayıf bir kadındım. Kilo aldıktan sonra vücut hatlarım değişti. Kalçamın estetik olduğu iddiası kesinlikle yalan. Yüzümde estetik var ama kalçamda kesinlikle yok" diyerek ayağa kalkarak kalçasını göstermişti.

Ceylan yeni yaşını kutladı Bugün hikayemin başladığı gün

''AŞKLA GEL''

Ceylan son olarak sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla adından söz ettirdi. Ünlü şarkıcı doğum gününü, 509 bin takipçisinin bulunduğu Instagram sayfasında kutladı. Doğum gününde kendisine mesaj atan ve arayan kişilere de teşekkür eden şarkıcı, paylaşımına ''Bugün hikayemin başladığı gün. Hoş geldin yeni yaşım. Sağlıkla, huzurla, bereketle ve aşkla gel. Arayan soran, mesaj atan, paylaşan herkese çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız'' notunu düştü. Ceylan'ın paylaşımına kısa sürede beğeni ve doğum günü mesajları yağdı.

Ceylan yeni yaşını kutladı Bugün hikayemin başladığı gün