Cadde Burak Deniz'den Nilperi Şahinkaya ve dava açıklaması!

Burak Deniz'den Nilperi Şahinkaya ve dava açıklaması!

14.10.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz haftalarda rol aldığı dizinin çekimleri için Adana'da olan Burak Deniz'in, sevgilisi Emre Yusufi ve arkadaşlarıyla oturan Nilperi Şahinkaya’nın masasına gittiği, alkollü olan oyuncunun taşkınlık çıkardığı iddia edilmişti. Masayı terk etmek isteyen Şahinkaya’ya küfür ettiği iddia edilen Deniz, sosyal medyadan özür mesajı yayınlamıştı. Şahinkaya ise oyuncunun özrünü kabul etmemişti. Tüm bunların ardından Burak Deniz ve sevgilisi Didem Soydan, Nişantaşı'nda görüntülendi.

Burak Denizden Nilperi Şahinkaya ve dava açıklaması

HÜSEYİN ALTUN/ MİLLİYET
Rol aldığı 'Şahmeran' dizisinin çekimleri nedeniyle Adana'da bulunan Burak Deniz, geçtiğimiz aylarda gittiği bir otelde meslektaşı Nilperi Şahinkaya ve sevgilisi Emre Yusufi ile tartışmıştı. Altın Koza Film Festivali Ödül Töreni için Adana'da bulunan Şahinkaya, olayla ilgili olarak; "Hukuki süreç başlayacağı için avukatlarımızdan öğrenebilirsiniz. Bununla ilgili hiçbir konuşma yapmayacağım" şeklinde açıklama yapmıştı.

Haberin Devamı

"ÖZÜR DİLERİM"

Yaşananların ardından Burak Deniz, sosyal medya hesabında yazılı bir açıklama yayınlayarak özür dilemişti. Oyuncu, şu ifadelere yer vermişti:

Geçtiğimiz cuma gününden bu yana kamuoyunu meşgul eden ve birçok iddiaya sebebiyet veren konuyla ilgili açıklamamı bilginize sunarım. Adana Film Festivali nedeniyle bulunduğumuz otelde Nilperi Şahinkaya, erkek arkadaşı Emre Yusufi ve arkadaşı Deniz Akıncı ile yaşamış olduğum ve istemediğim şekilde arkadaşlarımı kırmamla sonuçlanan hadise nedeniyle tekrardan çok üzgün olduğumu belirtmek isterim. Şakalaşmak isterken dozajının kaçabileceğini düşünemediğim, oldukça tatsız geçen bir gecenin sabahında kendilerinden hemen ve bizzat özür dilemek için gerek menajerim aracılığıyla gerekse de kendim doğrudan iletişime geçmeye çalıştım ancak başarılı olamadım. Kamuoyu nezdinde yaşanan bu talihsiz olaydan ve topluma örnek teşkil etmeyen bu davranışımdan ötürü Nilperi Şahinkaya ve arkadaşlarından ayrıca o gece olaya tanık olan herkesten teker teker özür diliyor, kamuoyunu böyle bir konuyla meşgul ettiğim için de ne kadar üzgün olduğumu tekrar belirtmek istiyorum. Umarım bu kırgınlıklar en kısa zamanda son bulur.

Burak Denizden Nilperi Şahinkaya ve dava açıklaması

SORULARDAN KAÇTI!

Nilperi Şahinkaya ve sanatçı sevgilisi Emre Yusufi ise geçtiğimiz günlerde Bebek’te görüntülenmişti. Ünlü oyuncu, kameraları fark edince; kısa bir süre duraklayıp gerisin geriye dönmüştü. Sevgilisinden kahve almasını rica eden Şahinkaya, Adana’da bir mekânda ağır küfür ve hakaretlerine maruz kaldığı Burak Deniz’le alakalı sorulara yanıt vermemek için böyle bir tavır sergilemişti.

"OLAY YARGIDA"

Sevgilisine kahve alan sanatçı Emre Yusufi’ye; Burak Deniz’le mahkemelik olduktan sonra sosyal medya üzerinden Nilperi Şahinkaya ve kendisinden özür dilediği hatırlatılınca, "Özür dileyebilir ama olayın gidişatı değişmiyor. Biz onunla alakalı adım atamıyoruz, yargıdayız” demişti.

Burak Denizden Nilperi Şahinkaya ve dava açıklaması

Haberin Devamı

"AÇIKLANDIĞI ZAMAN SÜREÇ BELLİ OLACAK"

Yusufi, muhabirlerin; "Burak Deniz, sosyal medya harici sizinle ya da Nilperi Şahinkaya’yla irtibata geçti mi?" sorusuna, "Benim bildiğim yok. Biz olayımızı avukatımıza devrettiğimiz için bir şey yapamıyoruz” yanıtını vermişti.

"TANIMIYORUM Kİ"

Emre Yusufi, gazetecilerin; “İnsani olarak soruyoruz, bir hata yapıp sonrasında özür dilemiş, affeder misiniz?” sorularına, "Tanımadığın bir insanın yaptığı olaydan sonra gelip benden özür dilemesi benim için hiçbir şey ifade etmiyor” demişti. "Nilperi Şahinkaya’yla aynı sektördeler ilerleyen zamanlarda aynı projede rol alırlar mı?" sorusuna Yusufi, "Ben hiç zannetmiyorum" diyerek net bir cevap vermişti.

Burak Denizden Nilperi Şahinkaya ve dava açıklaması

SET ARASINDA İSTANBUL'DA

Tüm bunların ardından oyuncu Burak Deniz, model sevgilisi Didem Soydan ile önceki akşam Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Bir mekânda akşam yemeği yiyen ikiliye, arkadaşları da eşlik etti. Serenay Sarıkaya ile başrolleri paylaştığı dizi için, sık sık Adana'da olan Deniz; verilen kısa arayı fırsatı İstanbul'a gelerek değerlendirdi ve arkadaşları ile hasret giderdi.

"BEN SIK SIK ADANA'YA GİDİYORUM"

Mekândan ilk Didem Soydan çıkarken, basın mensupları ile ayak üstü sohbet etti. Muhabirlerin, "Burak Bey ile bir süredir görüşemiyordunuz. Hasret giderdiniz mi?" şeklindeki sorusuna; "Ben zaten sık sık Adana'ya gidiyorum. Biz ayrı kalmıyoruz." cevabını veren Soydan, sevgilisi Burak Deniz'i beklemeden hemen yakında olan evine yürüyerek gitti. Katılacağı bir moda çekimi için uzun yıllardır sarı olan saçlarını değiştiren modelin tarzı ise dikkat çekti.

Burak Denizden Nilperi Şahinkaya ve dava açıklaması

Haberin Devamı

HANDE ERÇEL İLE YENİ DİZİYE Mİ BAŞLAYACAK?

Bir süre içeride tek kalan Deniz, daha sonra mekândan yalnız ayrıldı. Hande Erçel ile yeni bir diziye başlayacağı konuşulan başarılı oyuncuya basın mensuplarının "Hande hanım ile yeni diziye başlayacağınız yönünde haberler çıktı" demesi üzerine; "Hande'nin olup olmayacağı henüz belli değil. Ama bu tür haberler çıktığına göre konuşuluyordur. Şu an gerçekten konuya hakim değilim" dedi.

Sözlerine devam eden Deniz, "Hande ile çalışmak çok keyifli. Ayrıca işten ziyade kendisiyle de ara sıra konuştuğumuzda birlikte bir proje yapmayı çok istediğimizi dile getiriyoruz. Bakalım hayırlısı" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

"AVUKATLAR İLGİLENİYOR, BİLMİYORUM"

Geçtiğimiz aylarda meslektaşı olan Nilperi Şahinkaya ile Adana'da bir mekânda olaylı bir gece geçiren Deniz'in özür dilemesine rağmen, yaşanan durum yargıya taşınmıştı. Muhabirlerin yaşanan olayı hatırlatılması üzerine konuşan oyuncu, "İki taraf da aslında gerekli açıklamayı yaptı. Bence daha fazla konuşmaya gerek yok. Allah herkesin yolunu açık etsin. Şu an avukatlar ilgileniyor. Dava açılacak mı, açılmayacak mı bilmiyorum" ifadelerini kullandı.

Burak Denizden Nilperi Şahinkaya ve dava açıklaması

Yazarlar