Cadde Bu yaz konserle serinleyeceğiz

Bu yaz konserle serinleyeceğiz

09.05.2008 - 01:00 | Son Güncellenme:

İstanbul’da bu yaz konser rüzgârları esecek. Kylie Minogue, Mark Knopfler, Judas Priest, Lenny Kravitz ve Björk, şarkılarını İstanbul Boğazı’na karşı söyleyecek

Bu yaz konserle serinleyeceğiz

Yaz aylarında İstanbul, yine yerli yabancı pek çok star şarkıcının dev konserlerine ev sahipliği yapacak. 20 Mayıs’ta Kylie Minogue’un konseriyle başlayacak olan Turkcell Kuruçeşme Arena konserleri, 13 Haziran’da dünyanın en başarılı gitaristlerinden Mark Knopfler ile devam edecek.
13 Temmuz’da ise “Metal Müziğinin Tanrıları” olarak da adlandırılan heavy metal grubu “Judas Priest” sahneye çıkacak. Grup, yeni albümleri “Nostradamus”un şarkılarını da İstanbul konserinde seslendirecek.
Dört yıl üst üste “En İyi Erkek Rock Vokal Performansı” dalında Grammy kazanan ve dünya çapında 20 milyon albüm satışına ulaşan Lenny Kravitz, son albümünün turnesiyle 15. Uluslararası İstanbul Caz Festivali kapsamında, İstanbul’da sevenleriyle buluşacak.

Haberin Devamı

Kravitz ilk kez geliyor
Müzik dünyasındaki başarıları kadar, kabarık aşk defteri ile de medyanın gündeminden hiç düşmeyen Lenny Kravitz’in adı Lisa Bonet’den, Kylie Minogue’a; Madonna’dan Nicole Kidman’a kadar dünyanın en ünlü isimleriyle anıldı. Sanatçı, her konserinde repertuvarı kadar, kıyafetleriyle de çok konuşuluyor.  Kravitz 30 Temmuz akşamı Turkcell Kuruçeşme Arena’da sahnede olacak.

Björk ikinci kez İstanbul’da
İzlandalı müzisyen, şarkıcı ve sinema oyuncusu Björk, ikinci kez İstanbul’da!
12 Kez Grammy ve Oscar’a aday gösterilen, tüm dünyada 15 milyondan fazla albüm satan Björk, farklı tarzı ve sahne performansıyla 3 Ağustos akşamı şarkılarını İstanbul Boğazı’na karşı söyleyecek. 
11 Yaşında piyano çalmaya başlayan ve o yaşta ilk albüm teklifini alan sanatçı, pop, alternatif rock, caz, electronica, folk ve klasik müziği birlikte kullandığı eserleriyle müzik endüstrisinin en farklı isimlerinden biri olarak anılıyor. 
İstanbullular, Kuruçeşme Arena’da 25 Mayıs’ta Hepsi grubu, 6 Haziran’da ise Serdar Ortaç’ın şarkılarıyla coşacak.

Haberin Devamı

Bu yaz konserle serinleyeceğiz
Dire Straits’in efsane gitaristi Mark Knopfler, gerek grubuyla yaptığı çalışmalar, gerek film müzikleri, gerekse 1996 yılında başladığı solo kariyerinde büyük başarılara imza attı. Knopfler,   13 Haziran gecessi, Turkcell Kuruçeşme’de sahneye çıkacak.