Cadde Bir Zamanlar Çukurova Fikret ölüyor mu? Fikret'i oynayan Furkan Palalı diziden ayrılıyor mu?

Bir Zamanlar Çukurova Fikret ölüyor mu? Fikret'i oynayan Furkan Palalı diziden ayrılıyor mu?

03.03.2022 - 18:17 | Son Güncellenme:

Furkan Palalı, Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Fikret Fekeli karakterine hayat veriyor. Züleyha'ya olan aşkı ile dikkat çeken Fikret, yeni bölümde ağır bir yara alıyor. Gelişmenin ardından Furkan Palalı Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrılıyor mu? sorusuna yanıt arıyor.

Bir Zamanlar Çukurova Fikret ölüyor mu Fikreti oynayan Furkan Palalı diziden ayrılıyor mu

ATV ekranlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'da kötü bir gelişme yaşanıyor. Fikret Fekeli, aldığı kurşun yarası nedeniyle yere yığılıyor. Fikret karakterine ise başarılı oyuncu Furkan Palalı hayat veriyor. Peki, Furkan Palalı diziden ayrılıyor mu? İşte hayatı...

Haberin Devamı

FİKRET ÖLÜYOR MU?

Dizinin Fikret'i Furkan Palalı, 126. bölümde yaralanıyor. Gelişime ile birlikte izleyicinin aklındaki soru 'Fikret ölecek mi?' oldu. Ancak Furkan Palalı'nın dizideli akıbetine yönelik bir açıklama bulunmuyır, detaylar bölümün yayımlanması ile netleşecek.

FURKAN PALALI KİMDİR?

Oyuncu, 27 Ekim 1986 tarihinde Konya'da dünyaya geldi. Ortaokulu Konya Özel Diltaş Lisesinde tamamladı. Daha sonra Konya Dolapoğlu Anadolu Lisesinden mezun olan Palalı, üniversite öğrenimini Ankara'da Hacettepe Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümünde tamamladı. Ankara'da aldığı 6 aylık yaratıcı drama eğitimi, Tuncay Özinel'den aldığı tiyatro oyunculuğu eğitimi ve Ferdi Merter'den aldığı karakter oyunculuğu eğitimleri de olan Palalı; Marmara Üniversitesi Radyo ve Televizyon Bölümünde yüksek lisans öğrenimini sürdürüyor.

Haberin Devamı

Konya'da okuduğu dönemde Türkiye Basketbol Birinci Liginde mücadele eden Konyaspor'un altyapısında basketbol kariyerine başlayan Palalı, aynı kulüpte 7 yıl top koşturduktan sonra 2000 yılında Tofaş kulübü Konya şubesine transfer oldu. Burada da 2 yıl süren başarılı mücadelesinden sonra üniversite için basketbola veda etti.

Furkan Palalı üniversite döneminde Ankara merkezli bir ajansta modellik kariyerine başlamıştır. Üniversiteden mezun olduktan sonra da İstanbul'dan gelen teklifleri değerlendirmiştir.

2011 Best Model of Turkey manken yarışmasına katıldı ve birinci oldu. Böylece aynı yıl içerisinde Best Model of the World'e katılmaya hak kazandı. Best Model of the World yarışmasını da kazanan Palalı, artık uluslararası camiada da tanınan bir isim oldu.