Cadde Bir Zamanlar Çukurova Fikret ölüyor mu, diziden ayrılıyor mu? Furkan Palalı dizileri ve hayatı...

Bir Zamanlar Çukurova Fikret ölüyor mu, diziden ayrılıyor mu? Furkan Palalı dizileri ve hayatı...

14.04.2022 - 22:44 | Son Güncellenme:

Furkan Palalı, Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Fikret Fekeli rolüne can veriyor. Dizide Züleyha'ya aşık olan Fikret ise yeni bölümde hastanede görülüyor. Gelişmenin ardından 'Fikret ölecek mi, Furkan Palalı diziden ayrılıyor mu?' soruları peş peşe sorulur hale geldi.

Bir Zamanlar Çukurova Fikret ölüyor mu, diziden ayrılıyor mu Furkan Palalı dizileri ve hayatı...

Bir Zamanlar Çukurova dizisi her hafta perşembe akşamı yayımlanıyor. Dizide ise Fikret karakteri dikkat çekiyor. Ancak paylaşılan fragmanda Fikret'in sağlık durumunun ciddi olduğu belirtiliyor. Peki, Fikret kurtulacak mı, ölecek mi?

Haberin Devamı

FİKRET ÖLECEK Mİ?

ATV ekranlarının fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'da peş peşe ayrılıkların ardından yeni bir veda söz konusu mu merak ediliyor.

Dizinin yeni bölüm fragmanıda Fikret'in hastanede olduğu ve durumunun da kritik olduğu belirtiliyor. Sağlığına kavuşabilmesi için ameliyatı yapabilecek tek doktor olduğu söylenen bölümde devreye Hakan giriyor. Ancak Fikret'in sağlık durumu ve dizideki akıbeti şu ana kadar netleşmiş değil.

FURKAN PALALI KİMDİR?

Palalı, 27 Ekim 1986 tarihinde Konya'da dünyaya geldi. Ortaokulu Konya Özel Diltaş Lisesinde tamamladı. Konya Dolapoğlu Anadolu Lisesinden mezun olan Palalı, üniversite öğrenimini Ankara'da Hacettepe Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümünde tamamladı. Oyunculuk eğitimleri ardından Marmara Üniversitesi Radyo ve Televizyon Bölümünde yüksek lisans öğrenimini sürdürüyor.

Haberin Devamı

Konya'da okuduğu sıralarda Türkiye Basketbol Birinci Liginde mücadele eden Konyaspor'un altyapısında basketbol kariyerine başlayan Palalı, aynı kulüpte 7 yıl yer aldı sonra 2000 yılında Tofaş kulübü Konya şubesine transfer oldu. Burada da 2 yıl süren başarılı mücadelesinden sonra üniversite için basketbola veda etti.

Furkan Palalı üniversite döneminde Ankara merkezli bir ajansta modellik kariyerine başladı. Üniversiteden mezun olduktan sonra da İstanbul'dan gelen teklifleri değerlendirdi.

Birçok defile ve katalog çekimi yapan Palalı, aynı zamanda Best Model yarışması için çalıştı. Sonra, 2011 Best Model of Turkey manken yarışmasına katıldı ve birinci oldu. Ardından katıldığı Best Model of the World yarışmasını da kazanan Palalı, oyunculuğa 2010 yılında Küçük Sırlar dizisi ile başladı.