Cadde Berdan Mardini: Doğuluyum diye şalvarla mı dolaşayım?

Berdan Mardini: Doğuluyum diye şalvarla mı dolaşayım?

02.09.2023 - 08:00 | Son Güncellenme:

Türkücü Berdan Mardini, dün ilginç tarzıyla çok konuşuldu. Baştan aşağı pembe giyinen Mardini sosyal medyada gündem olmasının ardından konuyla ilgili dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

Berdan Mardini: Doğuluyum diye şalvarla mı dolaşayım

Ünlü türkücü Berdan Mardini, dün 316 bin takipçisi bulunan Instagram sayfasından baştan aşağı pembe giyinmiş bir şekilde fotoğraflarını yayınladı. Pembe takım elbisesiyle sosyal medyaya bomba gibi oturan Mardini, yaptığı bu paylaşım ile trend topic’ler listesine ilk sıradan girdi.

Haberin Devamı

"HARBİ DEĞİL BARBIE"

Ünlü isim, beğeni aldığı kadar; "Berdan Kendini olmuş", "Barbie evde ağlıyor", "Pembe Panter ile sıra gecesi", "Pamuk şekeri gibi olmuş" ve "Harbi değil Barbie olmuş" gibi mesajlar da aldı.

Berdan Mardini: Doğuluyum diye şalvarla mı dolaşayım

TEPKİ GÖSTERDİ

Konu hakkında konuşan türkücü, şu açıklamayı yaparak tepki gösterdi:

Bir kıyafet giyineyim hemen olay oluyor. Ne yani doğuluyum diye şalvarla mı dolaşayım kardeşim! Başkası giysin ‘Aaa ne kadar yakışmış’ ben giyeyim, ‘türkücüye bak’ oluyor.

Berdan Mardini: Doğuluyum diye şalvarla mı dolaşayım

"PES ARTIK!"

"Artık fotoğraflarımı yorumlara da kapatacağım. İnsanların kötü kalbini görmek istemiyorum. Bir kombin yaparım çok konuşulur ama 300 kişiye ekmek kapısı açan bir iş yapmışımdır bu konuşulmaz. Pes artık!"