Cadde BARBAROSLAR BU HAFTA NEDEN YOK? Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı yeni bölüm ne zaman yayımlanacak?

BARBAROSLAR BU HAFTA NEDEN YOK? Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı yeni bölüm ne zaman yayımlanacak?

17.03.2022 - 23:14 | Son Güncellenme:

Barbaroslar dizisi neden yok? Her hafta yeni bölümleri ile izleyicisi ile buluşan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı yayın akışında yeni bölümü ile yer almadı. Sevenleri ise heyecanla 'Barbaroslar yeni bölüm ne zaman?' sorusuna yanıt aramaya başladı.

BARBAROSLAR BU HAFTA NEDEN YOK Barbaroslar Akdenizin Kılıcı yeni bölüm ne zaman yayımlanacak

TRT1 ekranlarında dizi seyircisi karşısına çıkan Barbaroslar, son olarak 23. bölümü ile izleyeni TV başına kitlemişti. 24. yeni bölüm fragmanı da paylaşılan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi perşemeb günü yeni bölümü ile yayın akışında bulunmadı. İşte, 17 Mart TRT1 yayın akışı...

Haberin Devamı

BARBAROSLAR BU HAFTA NEDEN YOK?

Dört denizci kardeşin hikayesini ekrana getiren Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi, perşembe akşamları yeni bölümleri ile yayımlanıyor. 24. bölümü beklenen izleyenleri, 17 Mart yayın akışında Barbaroslar tekrar bölümüyle karşılaştı. Dizinin Berat Kandili programı nedeniyle bu akşam ekrana gelmemesi bekleniyor.

TRT1 YAYIN AKIŞI 17 MART

19:00 Ana Haber
19:55 İddiaların Aksine
20:00 Berat Kandili Özel
22:00 Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı (Tekrar)

BARBAROSLAR 23. SON BÖLÜM ÖZETİ

Esir edilen Baba Oruç ile onu kurtarmak için gizlice Modon’a giren Hızır Reis’in öldürülmesinden korkan İlyas, ağabeylerinin tüm uyarılarına karşın Gabriel’e filosunu teslim etmeyi kabul etmişti. Filoyu alarak İlyas ve yeniçerilerini tuzağa düşüren Gabriel, Oruç‘u vermediği gibi Modon’a geldiğini öğrendiği Hızır ve leventlerini de büyük bir ölüm tuzağına çekmişti. Gabriel ve askerleri tarafından etrafı kuşatılan İlyas buradan nasıl kurtulacaktır? Pablo tarafından alıkonulan Hızır, Piri Reis ve leventlerini hangi plan kurtaracaktır? Esirliği daha çetin bir hâl alan ve Modon’dan uzaklaştırılan Oruç Reis’in başına neler gelecektir? İlyas’ın düştüğü bu gaflet Barbaros Kardeşlerin hayatlarında nelere mâl olacaktır?

Haberin Devamı

Kelemez’deki tekinsizliği önlemek isteyen Mesih Paşa, şehrin muhafızlığına İlyas’ı tayin etmek istemişti. Kendisi geçmediği takdirde postun Şahbaz’a verileceğini bilen İlyas ise bu teklifi kabul etmek zorunda kalmıştı. Bu kararla Hüma, Isabel ve Meryem’in öfkesini üzerine çeken İlyas, Mesih Paşa’nın emirleri karşısında ne yapacaktır? Oruç’un postuna koyduğu kılıcın İlyas tarafından indirildiğini öğrenen Hızır ise ne yapacaktır?