Cadde 'Babaannelik' sorusu ünlü ismi korkuttu! 'Çok sıcak oldu burası'

'Babaannelik' sorusu ünlü ismi korkuttu! 'Çok sıcak oldu burası'

21.02.2024 - 12:18 | Son Güncellenme:

İngiliz futbolunun ünlü ismi David Beckham ile uzun yıllardır mutlu bir evlilik sürdüren Vicoria Beckham'ın büyük oğlu Brooklyn, iki sene önce Nicola Peltz ile nikah masasına oturmuştu. Son röportajında babaanne olmaya hazır olup olmadığı sorulan Victoria, cevap verirken zor anlar yaşadı.

Babaannelik sorusu ünlü ismi korkuttu Çok sıcak oldu burası

Dünyaca ünlü çift David Beckham ve Victoria Beckham'ın büyük oğlu Brooklyn Beckham ile Nicola Anne Peltz, 2022'nin Nisan ayında görkemli bir düğünle evlenmişti. Milyarder Nelson Peltz'in Palm Springs'teki malikanesinde yapılan düğüne, ünlü isimler akın etmişti.

Haberin Devamı

Victoria Beckham ile yeni gelini Nicola Peltz arasında tam bir soğuk savaş olduğu söylenmişti. 29 yaşındaki Peltz'in, Beckham ile evlenmesinden önce önce bile ikilinin arasında sorunlar çıktığı iddia edilmişti. Aileye yakın bir kaynak, "Birbirlerine dayanamıyorlar ve konuşmuyorlar. Düğün hazırlıkları süreci korkunçtu" şeklinde konuşmuştu.

Babaannelik sorusu ünlü ismi korkuttu Çok sıcak oldu burası

"HENÜZ O NOKTADA DEĞİLİZ"

Eski futbolcu David Beckham (48) ile 1999'dan bu yana mutlu evliliği devam eden 49 yaşındaki Victoria Bekcham, son olarak Vogue'a röportaj verdi. Dört çocuk annesi ünlü isim, ardından kendisine yöneltilen "Babaanne olmaya hazır mısın?" sorusu karşısında şoke olarak şu ifadeleri kullandı:

Tanrım, ne? Bekleyin biraz! Eğer benim bilmediğim bir şey bilmiyorsanız, bunun henüz gerçekleşeceğini sanmıyorum. Yani henüz o noktada değiliz. Umarım bir gün gerçekleşir, bunu yaşayacak kadar şanslıysam şahane bir şey olur.

 

"NELER OLUYOR?"

Beckham "Tanrım, çok sıcak oldu burası, neler oluyor?" diye espri yapıp, elleriyle yüzünü yelpazelemeyi de ihmal etmedi.

Haberin Devamı

Babaannelik sorusu ünlü ismi korkuttu Çok sıcak oldu burası

Victoria torun fikrine pek hevesli görünmese de, Brooklyn yakın zamanda bir aile kurmak istediği konusunda oldukça dürüst davranmıştı. Şef, genç bir baba olmak istediğini dile getirerek; "Yakında bir aile kurmayı çok isterim, ama bu eşim kendini ne zaman hazır hissederse o zaman olacak. 10 tane falan çocuk yapmak isterim ama sonuçta bu Nicola'nın vücudu ve onun kararı" demişti.

Yazarlar